سمیرا خلیل نژادی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: متولی برگزاری دورههای آموزش روستایی در روستاهای شهرستان دامغان بر عهده مرکز فنی و حرفهای خواهران است که با ارائه گواهینامه بین المللی معتبر از این افراد حمایت میکند.
وی ادامه داد: سال ۹۷ تعداد ۴۰ مرد و ۱۰۰ زن در دورههای مهارتی روستایی شرکت کردند که از این تعداد ۱۲۷ نفر موفق به قبولی و کسب دریافت گواهینامه بین المللی شدند.
خلیل نژادی تصریح کرد: تحقق عدالت اجتماعی از طریق توسعه آموزشها در مناطق روستایی، مناطق محروم و کمتر توسعه یافته از اولویتهای مرکز فنی و حرفهای خواهران دامغان است.
به گفته خلیل نژادی، مهارتهای هفتگانه رایانهای، نازک دوزی زنانه، راه اندازی کسب و کار، کاربرد گیاهان دارویی، تراش سنگ فیروزه، بافت شبه قالی و قالیبافی ترکیبی، از حرفههای آموزش روستایی در سال گذشته بود.
وی ادامه داد: سال ۹۸ نیز استقبال روستاییان دامغان از این آموزه های مهارتی افزایش یافته و بسیاری از آنها در انتظار برگزاری دورههای آموزشی در این مناطق هستند.
خلیل نژادی گفت: حسینان، معلمان، حسن آباد، حسین آباد دولاب، مهماندوست، کلاته ملا، امام آباد و فرات، جامعه هدف ارائه خدمات آموزشی در سال گذشته بودند که از سن ۱۶ تا ۵۰ سال در این دورهها شرکت داشتند.
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفهای خواهران دامغان اظهار داشت: این مرکز در سال ۹۸ با هشت کارگاه آموزشی صنایع چوب، صنایع دستی، صنایع غذایی، رایانه، هنرهای نمایشی، هنرهای تجسمی، صنایع بافت، طراحی و دوخت در ۶۱ حرفه فعال، آماده ارائه خدمت به شهرونداناست.
کنده کاری روی مس، عروسک روسی، تابلو برجسته، شومیز مردانه، شیرینی پزی با خرما، نقاشی روی بوم، عکاسی، میزآرایی هتل و تهیه سینی اردور، از حرفههای آموزشی جدید در سال جاری مرکز فنی و حرفهای خواهران دامغان هستند.
این شهرستان در فاصله ۱۱۵ کیلومتری شرق مرکز استان سمنان و بیش از ۹۴ هزار نفر جمعیت دارد.
۹۸۵۶/۶۱۰۳
تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۲
سمنان- ایرنا- رئیس مرکز آموزش فنی و حرفهای خواهران دامغان گفت: آموزش در مناطق روستایی و عشایری در جهت تقویت و توسعه مشاغل خانگی و حرکت به سمت گسترش خوداشتغالی در این مناطق ارایه میشود.