شیراز- ایرنا- موضوع لغو برگزاری آیین معارفه مدیرکل راه و شهرسازی فارس که قرار بود روز دوشنبه ۲۴ تیر برگزار شود، واکنش های مختلفی را در پی داشت.

از یک سوٰ، منتقدان دولت بر طبل و هیاهو کوبیدند که "بی تدبیری شده است! " و از دیگر سو، برخی دلسوزان و پایبندان به اصل لزوم وحدت و همدلی در شرایط دشوار فراروی کشور، لغو این آئین را مصداق "تدبیر صحیح" مدیریت ارشد استان فارس برای حفظ انسجام مدیریتی در مسیر خدمت به مردم یاد کردند.
برخی از لغو آئین انتصاب مدیرکل راه و شهرسازی فارس چنان به وجد آمدند و هیاهو کردند که پیش از آن، درباره تراِژدی غم‌بار مرگ انسان‌ها در جاده‌های استان، چنین هیاهو نکرده بودند.
کسب رتبه نخست کشور در آمار تلفات جاده‌ای، صفت غیرزیبنده ای برای استان فارس است که این موضوع اهمیت انتخاب فردی توانمند برای مسئولیت اداره کل راه و شهرسازی استان را یادآوری می‌کند، اداره کلی که بخش از پازل تلاش برای کاهش تلفات جاده‌ای و درد و آلام انسان‌ها است.
در تبلیغات برخی جریان‌های منتقد دولت که در شرایط نیاز به همدلی، بیشتر به تخریب شباهت داردٰ، مدیریت ارشد استان به تاثیرپذیری از فشارهای سیاسی متهم شده بود.
در همین حال، یک جمع بندی از نظرات دلسوزان پیشرفت و توسعه استان فارس حاکی از آن است که در انتصابات صورت گرفته تاکنونٰ، نگاه سیاسی و جناحی غالب نبوده و بر اساس توانمندی افراد صورت گرفته است.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس چندی قبل و پیش از آنکه مباحث درباره لغو آئین معارفه مدیرکل راه و شهرسازی استان مطرح شود، درباره معیارهای مدنظر برای انتصاب فرمانداران، بخشداران و مدیران استانی و شهرستانی گفته بود: در انتصابات مدیران به بحث سلامت اداری، توانمندی و همراهی با سیاست‌ها و برنامه‌های دولت توجه می‌شود و این موضوع مدنظر مدیریت ارشد استان قرار دارد.
عبدالرضا قاسمپور افزود: در بحث انتصابات تاکید مدیریت ارشد استان، بهره گیری از جوانان و بانوان در پست‌های مدیریتی است که این موضوع در دستور کار قرار دارد.
از سخنان معاون استاندار فارس چنین می‌توان نتیجه گرفت که فشار سیاسی در واگذاری مسئولیت‌های استانی هیچ جایگاهی ندارد و ملاک استاندار در واگذاری مسئولیت‌ها، پاکدستی، تخصص و همراهی با سیاست‌های دولت تدبیر و امید است.
از دیگر سو، حفظ وفاق و همدلی در استان با هدف خدمت به مردم یکی از نکاتی است که از آغاز مسئولیت عنایت الله رحیمی استاندار فارس، وی بر آن همواره تاکید کرده است.
استاندار فارس اخیراً گفته است که به منظور فراهم کردن زمینه انتخاباتی پرشور و با مشارکت حداکثری، ۱۵ نشست با نمایندگان احزاب و گروه‌های سیاسی داشته است.
پرسش اینجاست که چگونه است بهره گیری از نظرات احزاب به عنوان بازیگران مهم انتخابات و در راستای آسیب شناسی انتخابات گذشته، امری صواب و پسندیده است اما احترام به نظر نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی به فرایند انتصاب مدیرکل راه و شهرسازی استان و لغو آئین معارفه با هدف حفظ همدلی، امری چنان دشوار و سو تدبیر تلقی می‌شود و حال اینکه، حفظ همدلی عین تدبیر است.
و دیگر این که، یادآوری مرزهای اخلاق برای برخی فعالان شبکه‌های اجتماعی در شرایط کنونی کشور که نیازمند همدلی هستیم، ایجاب می‌کند افراد از دامن زدن به تهمت‌ها و تخریب‌ها بپرهیزند و چنانچه تصمیم گرفتند به توسعه استان کمک کنند، نقدهای سازنده خود را همراه با راهکار ارائه نمایند.
این انتظار صوابی است از فعالان فضای مجازی، مگر آنان که بخواهند از انتصاب‌ها کلاهی برای خود بدوزند.