تهران- ایرنا- رئیس سازمان جهانی بهداشت هشدار داد، شیوع ابولا در شهر "گوما" در شرق جمهوری دمکراتیک کنگو ممکن است پیامدهای بسیار جدی به دنبال داشته باشد.

به گزارش تارنمای آفریقا نیوز، شیوع ابولا در استان های "کیوو" و "ایتوری" کنگو، بزرگترین شیوع این بیماری پس از همه گیری سال ۲۰۱۴ محسوب می شود که جان ۱۱ هزار و ۳۰۰ نفر را در غرب آفریقا گرفت.
در آستانه اولین سالگرد شیوع ابولا در کنگو، سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد، حدود ۲ هزار و پانصد نفر به این ویروس مبتلا و یکهزار و ۶۶۵ نفر نیز کشته شدند.

"تدراس آضانوم گیبریسوس"، رئیس سازمان جهانی بهداشت گفت، در پی انتشار اخبار مربوط به شناسایی اولین مورد ابتلا به ابولا در شهر گوما، به تلاش برای توقف شیوع این بیماری ضربه ای دیگر وارد کرد.

وی افزود، شناسایی این مورد در گوما می تواند بالقوه یک عامل تغییر دهنده قاعده بازی در این همه گیری باشد. گوما ۲ میلیون جمعیت دارد، نزدیک مرز روآندا و دروازه منطقه و جهان است. به کارهایی که انجام می دهیم اطمینان داریم و امیدواریم بیش از این شاهد انتقال ویروس ابولا به گوما نباشیم.

"مارک لوکوک"، از روسای کنفرانس فوق العاده سازمان جهانی بهداشت برای رسیدگی به شیوع ابولا در کنگو گفت، به نظر می رسد نبود منابع مالی و شرایط امنیتی خطرناک شرق کنگو، بزرگ ترین تهدیدها برای کمپین مبارزه با ابولا است. تنها نیمی از پول مورد نیاز برای مبارزه با این ویروس تامین شده است و همچنان به ۵۰ میلیون دلار دیگر نیاز است.

وی افزود، در صورت تامین نشدن منابع مالی، مراکز درمان تعطیل می شوند.

شرکت کنندگان در کنفرانس روز دوشنبه فوق العاده سازمان جهانی بهداشت بر ضرورت توقف ویروس ابولا تاکید کردند.