میثم زالی روز چهارشنبه در دیدار با جمعی از فعالان اقتصادی سمنان در سالن جلسات سازمان صنعت، معدن و تجارت استان افزود: از تعطیلی واحدهای صنعتی با تنظیم و وضع برخی دستورالعمل های نامربوط هیچکس در کشور سود نمی برد و با برنامه ریزی اصولی باید برای احیای واحدهای صنعتی نیمه فعال اقدام کرد.
وی تصریح کرد: تصویب قانون بهبود فضای کسب و کار از برنامه های اساسی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید است که برای اجرای این طرح در سال ۹۸ اقدام می شود.
زالی اضافه کرد: آگاهی نداشتن بنگاه های اقتصادی از قوانین حمایت از تولید یکی از چالش های اساسی است و فعالان اقتصادی قوانین حمایت از واحدهای صنعتی را مطالعه کنند.
دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: بخشودگی جرایم واحدهای تولیدی بدهکار به تامین اجتماعی با پیشنهاد ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و تصویب اعضای هیات دولت اعلام شد و واحدهای صنعتی از این ظرفیت های قانونی برای رفع مشکلات خود بهره مند شوند.
قوانین حمایتکننده از تولید مدنظر مدیران باشد
دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: قوانین جامع و مثبتی در حمایت از واحدهای تولیدی و صنعتی در کشور وجود دارد، اما این قوانین از سوی بعضی از مسئولان مربوط به صورت اصولی اجرا نمی شود.
وی افزود: دستگاه های اجرایی قبل از ابلاغ و اجرا کردن آیین نامه و دستورالعمل ها در صورت امکان این آیین نامه ها را برای مشورت به کارگروه های تسهیل و رفع موانع تولید استانها ارسال کنند.
دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید وزارت صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: بعضی از دستورالعمل دستگاه های اجرایی باعث ایجاد مشکل برای واحدهای تولیدی می شود که باید با اعطای اختیارهای استانی به مدیران مربوط از اجرایی شدن قوانین دست و پا گیر اداری جلوگیری کرد.
در این آیین جمعی از فعالان اقتصادی استان سمنان در رابطه با مشکلات واحدهای صنعتی و تولیدی بحث و تبادل نظر کردند.
در استان سمنان ۲ هزار و ۲۰ واحد صنعتی وجود دارد.
۷۳۳۹/۶۱۰۳