به گزارش ایرنا، حمید شکری روز چهارشنبه در جلسه تخصصی «شهر سالم و ایمن» در مراغه اظهار داشت: این برنامه به عنوان رویداد جهانی مطرح بوده و در سطح کشور تنها در این شهرستان در حال اجراست.
وی افزود: این برنامه در برخی از شهرستانهای کشور فقط در یک حوزه آن هم در شهر ایمن در حال اجراست که خوشبختانه در مراغه از ابتدای بهمن ماه سال گذشته هم با عنوان شهر سالم و هم شهر ایمن به صورت عملی اجرا میشود.
وی به کمیتههای تخصصی تشکیل شده در دبیرخانه این برنامه اشاره کرد و گفت: این کمیتهها شامل کمیته کاهش و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، کمیته کاهش حوادث و سوانح ترافیکی، کمیته مدارس سالم و ایمن، کمیته توسعه سلامت و سبک زندگی سالم، کمیته فضای شهری سالم و ایمن و کمیته دانشگاههای سالم و ایمن میباشد.
شکری به اهمیت این برنامه در سطح جهانی و سازمانهای بینالمللی اشاره کرد و گفت: در صورت اجرای صحیح و مناسب این برنامه میتوانیم شاهد رشد گردشگر در شهرستان و معرفی پتانسیلها و ظرفیتهای مراغه باشیم.
وی گفت: در جلسات بعدی پیگیری مصوبات جلسات گذشته و بررسی عملکرد و مصوبات کمیتههای تخصصی ضروری است.
شکری افزود: با اجرای این برنامه، مراغه در آینده به شبکه جهانی جوامع ایمن پیوسته و لوح و گواهینامه مرکز همکاریهای سازمان جهانی بهداشت (WHO) را دریافت خواهد کرد.
وی خاطر نشان کرد: در این برنامه تمامی خدمات شهری از نظر اجتماعی، فرهنگی و زندگی منطبق با استانداردهای بینالمللی و شهرهای توسعه یافته ارائه میشود و در آن با اجرای برنامههای پیشگیری، آمار حوادث به صفر و یا حداقل کاهش خواهد یافت.
شهرستان مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز مرکز آذربایجان شرقی قرار دارد.
۳۰۷۷/۹۸۸۰