طاهر موهبتی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار سلامت ایرنا درباره طرح نسخه الکترونیکی که در سازمان بیمه سلامت در حال اجراست افزود: طرح نسخه الکترونیکی سال گذشته به صورت آزمایشی در استان کرمان اجرا شد و در حال حاضر این طرح در هزار و ۴۸۱ مطب، ۶۹۲ داروخانه، ۱۵۴ آزمایشگاه و ۷۲ مرکز پرتو پزشکی در حال اجراست.
وی بیان کرد: بیشترین نسخه های الکترونیک در سه استان کرمان، آذربایجان شرقی و کردستان تولید شده است.
اجرای رسیدگی الکترونیک به اسناد بستری در ۲۲۵ بیمارستان
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت درباره طرح رسیدگی الکترونیک به اسناد بستری نیز اظهار داشت: در حال حاضر این طرح در ۸ استان زنجان، یزد، گلستان، گیلان، آذربایجان شرقی، مازندران، فارس و اصفهان اجرا می شود. این طرح سال گذشته به صورت آزمایشی در بیمارستان های دولتی استان اصفهان اجرا شده است.
رئیس هیات مدیره سازمان بیمه سلامت ادامه داد: تعداد ۲۲۵ بیمارستان در کل کشور طرح رسیدگی الکترونیک به اسناد بستری را اجرا می کنند که شامل ۱۰ بیمارستان در استان زنجان، ۱۱ بیمارستان در استان یزد، ۱۴ بیمارستان در استان گلستان، ۲۴ بیمارستان در استان گیلان، ۳۰ بیمارستان در استان آذربایجان شرقی، ۳۱ بیمارستان در استان مازندران، ۵۱ بیمارستان در استان فارس و ۵۴ بیمارستان در استان اصفهان هستند.
آخرین وضعیت طرح استحقاق سنجی
موهبتی درباره آخرین وضعیت طرح استحقاق سنجی نیز گفت: در حال حاضر کل مراکزی که به سامانه استحقاق سنجی متصل هستند، ۷ هزار و ۹۳۹ مرکز است.
وی ادامه داد: تعداد افرادی که از ابتدا تاکنون استحقاق سنجی شدند نیز ۳۱ میلیون و ۳۷۸ هزار و ۶۳۰ نفر هستند.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: ۴ پروژه نظام ارجاع الکترونیکی، نسخه الکترونیکی، رسیدگی الکترونیک اسناد بستری و استحقاق سنجی در سازمان بیمه سلامت در حال اجراست. الکترونیکی شدن خدمات یکی از اولویت های این سازمان محسوب می شود. این رویکرد از سال گذشته با اقداماتی مانند اجرای آزمایشی طرح نسخه الکترونیکی در استان کرمان و رسیدگی الکترونیک اسناد بستری در استان اصفهان جدی گرفته شده و به سمت استقرار کامل سازمان الکترونیک در سازمان بیمه سلامت حرکت کردیم.