سنندج - ایرنا - استاندار کردستان گفت: باید هر آنچه در توان داریم برای حمایت از نخبگان بکار بگیریم چون بی تفاوت گذشتن از کنار آنان خیانت است.

بهمن مرادنیا عصر چهارشنبه در جلسه بررسی حمایت از دانش آموزان نخبه کردستانی شرکت کننده در المپیاد نانوی کشوری اظهار داشت: دولت در طول سال اعتبارات زیادی را به طرح های عمرانی اختصاص می دهد و در کنار آن می توانیم با صرف مقداری هزینه از نخبگان خود حمایت کنیم و این امر یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.

وی افزود: کسب رتبه اول کشوری در نانو و طی سه سال متوالی نشان توانمندی دانش آموزان کردستانی است و امسال نیز از میان بیش از ۱۵۰ دانش آموز راه یافته به مرحله دوم حدود ۳۰ نفر آنان اهل کردستان هستند و ما نباید نسبت به حمایت از این سرمایه ها بی تفاوت باشیم.

مرادنیا معرفی این الگوهای جوان و موفق به جامعه را را نیز حائز اهمیت توصیف کرد و یادآور شد: در طول سال برای آسیب های اجتماعی بسیار هزینه های زیادی می شود بنابراین معرفی این الگوها از کانال های مختلف می تواند تاثیر بزرگی بر دیگر جوانان بگذارد.

استاندار کردستان تاکید کرد: در سطح استان اگر دانش آموزان نخبه احتیاج به امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی در حوزه نانو دارند باید این امکانات برایشان تامین شود تا این استعدادها مجال شکوفایی داشته باشند.

تجاری‌سازی ایدەهای نخبگان کردستانی نباید نادیدە گرفتە شود

رئیس سازمان مدیریت و برنامە‌ریزی استان کردستان نیز در این جلسه گفت: ایدە های نخبگان کردستانی نباید فراموش شود و باید تجاری سازی آن ایدەها مورد توجە جدی واقع شود.

بهرام نصراللهی زاده افزود: در حوزه آموزش تا جایی که امکان داشته باشد هزینه خواهیم کردوامکانات لازم را فراهم می‌شود.

وی همکاری همه دستگاه‌ها و سازمان‌های متولی امر آموزش را در جهت شکوفایی استعدادهای برتر مهم ارزیابی کرد و اظهار داشت: کسب رتبه نخست برای سه سال متوالی در حوزه نانو تکنولوژی توسط دانش آموزان کردستان غرور آفرین است و در کنار این امر باید همزمان به تجاری سازی آن ایده ها فکر و اقدام کرد.

نصراللهی زاده اضافه کرد: باید تلاش شود که حوزه نانو به یک برند برای استان تبدیل شود و جوانان مستعدد در این حوزه بتوانند در تولید استان نقش ایفا کنند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان اعلام آمادگی کرد تا در شهرک صنعتی بخشی برای تجاری سازی ایده های دانش آموزان ایجاد شود.

۳۰۳۴/‌۹۱۰۲