به گزارش ایرنا، سعید نمکی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران در حاشیه افتتاح اورژانس بیمارستان حضرت فاطمه (س) شهرستان دماوند اظهار داشت: هم اکنون در کشور بیش از ۳ هزار پایگاه اورژانس چه بصورت جاده ایی و چه در سطح پایگاههای ثابت وجود دارد که پایگاه اورژانس افتتاح شده در دماوند جزو بهترین اورژانسهای منطقه شرق است.
وی ادامه داد: این اورژانس از نظر سیستم و چه از نظر دسترسی مردم بسیار مطلوب بوده که در تلاش هستیم پایگاههای اورژانس را به مراکز جامع سلامت روستایی که به مدت ۱۶ ساعت به مردم خدمات رسانی میکند، نزدیک کنیم.
این مقام مسئول تصریح کرد: امسال حدود ۴۰۰ دستگاه آمبولانس جدید در اورژانسهای کشور و همچنین یک هزار دستگاه آمبولانس کمک دار جدید استفاده در مراکز کوهستانی خریداری و توزیع میشود تا کمبود حمل و نقل اورژانس کشور جبران گردد.
این مقام مسئول همچنین به افتتاح کلینیک تخصصی و بخشهای رادیولوژی، دیالیز، ICU و CCU، افتتاح بخشهای الحاقی اورژانس و بیمارستان امام خمینی (ره) این شهرستان و همچنین افتتاح خانههای بهداشت روستای هرانده و شهرآباد در شهرستان فیروزکوه و پایگاه اورژانس بیمارستان حضرت فاطمه (س) شهرستان دماوند اشاره کرد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به زیرساختهای مطلوب اورژانس احداث شده در دماوند پرداخت و گفت: امید است در آینده در مواردی که کمبود خدمات وجود دارد، رفع گردد.
وی با اشاره به موفقیت شهرستان دماوند در اجرای طرح ملی بسیج فشار خون کشور به عنوان یکی از کانونهای مطلوب خدمات رسانی، خاطرنشان کرد: هموطنانی که در نمایشگاه بینالمللی الکامپ، پرونده الکترونیک سلامت دارند و کد ملی آنان در سامانه ثبت شده است، میتوانند از طریق تلفن همراه به سامانه الکترونیک سلامت وصل شوند و از خدمات آن در بخش مراکز بهداشتی و نوبت دهی و همچنین پرونده پزشکی خود مطلع شوند.
نمکی همچنین در خصوص اهمیت شهرستان دماوند به دلیل قرار گرفتن در دو محور مواصلاتی هراز و فیروزکوه و نیاز به تأمین خدمات بهداشت و درمان نیز به خبرنگاران گفت: هم اکنون بیمارستان سوم شعبان شهرستان دماوند از شرایط مطلوبی برخوردار است و این مرکز اورژانس نیز تنها ۷ دقیقه با بیمارستان سوم شعبان فاصله دارد که میتوان به راحتی مدیریت کرد.
وی ادامه داد: در صورتی که خدمات رسانی به صورت مطلوب انجام نمیشود و یا اورژانس شهرستان برای ورود به روستاها زمان طولانی را طی میکند، توسط کارشناسان بررسی تا نسبت به تأمین تجهیزات مورد نیاز اقدام شود.
این مقام مسئول همچنین در خصوص تعدیل نیرو در بیمارستانهای شهرستان نیز گفت: هدفی برای بیکار شدن نیروها در بیمارستانها نداریم و تنها به دنبال تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی و استخدامی به پیمانی و رسمی هستیم.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: هم اکنون مجوز ۱۰ هزار نیرو از سازمان استخدامی توسط این وزارتخانه گرفته شده و ۱۰ هزار نیرو نیز در حال گرفتن است که در مرحله نخست گزینش نیروها هستیم.
افتتاح اورژانس ۱۵ تختخوابه شهرستان دماوند
مجید صفری، فرماندار شهرستان دماوند با بیان اینکه این پروژه یکی از طرحهای خوب دولت تدبیر و امید در این شهرستان است، اظهار داشت: اورژانس بیمارستان حضرت فاطمه (س) دارای ۱۳ تخت بستری، دو تخت ایزوله و دو تخت سیپیآر است که میتواند همزمان به ۱۵ بیمار خدمت ارائه دهد.
وی با بیان اینکه اورژانس بیمارستان حضرت فاطمه (س) با مساحتی بالغ بر یکهزار و ۵۰۰ مترمربع با زیرساختهایی مانند موتورخانه، هوا رسان و مواردی از این دست ایجاد شده است، خاطرنشان کرد: هم اکنون خدماتی همچون رادیولوژی، اورژانس بستری، لابی، داروخانه و غیره نیز به صورت موقت در این مجموعه گنجانده شد تا در ادامه روند بازسازی، با ادامه روند درمانگاه و آزمایشگاه، در دومین فاز تکمیل شود.
فرماندار دماوند گفت: مجموعه عملیات عمرانی در محوطه بیمارستان و احداث اورژانس بیمارستان حضرت فاطمه (س) با اعتباری بالغ بر ۱۳ میلیارد تومان که ۱۰ میلیارد از دانشگاه شهید بهشتی و ۳ میلیارد تومان توسط خیرین هزینه شده است.
این مقام مسئول افزود: در حال حاضر در بیمارستان حضرت فاطمه (س)، درمانگاه چشمپزشکی، قلب، طب فیزیکی، پوست، زنان، رادیولوژی، داروخانه و آزمایشگاه فعال است و اورژانس بیمارستان نیز بصورت ۲۴ ساعته در ۱۱ درمانگاه تخصصی و با ۱۰ رشته به شهروندان شهرستان خدمات ارائه میکند.
وی با بیان اینکه سیستم فاضلاب این بیمارستان به صورت نوین طراحی شده و خروجی فاضلاب و تصفیه آن به صورتی است که سازمان محیط زیست، استفاده آن به صورت آب شرب را تأیید کرده است، گفت: بازسازی اتاقهای عمل و بخش جراحی داخلی نیز نیازمند حمایت خیران و دانشگاه شهید بهشتی است.
شهرستان دماوند با وسعتی حدود ۲۸۰۰ کیلومتر مربع دارای ۵ شهر و دو بخش مرکزی و رودهن و دارای ۵ دهستان است که ۵ مرکز خدمات جامع سلامت، تعداد پایگاههای سلامت ضمیمه و غیر ضمیمه ۸ و تعداد خانههای بهداشت ۲۴ تا است که توسط ۳۰۴ نیروی انسانی در حوزه خدمات بهئداشت و درمان باری بیش از یکصد هزار نفر خدمت رسانی میکنند.
تهرام/۷۲۴۶//۱۳۴۸