شاهرود- ایرنا- فرماندار شاهرود گفت: اعتبارات روستاها براساس نیاز سنجی ‌ها اختصاص می یابد، بنابر این باید در همان روستا هم هزینه شود.

محمد کرم محمدی پنجشنبه در نشست شورای اداری شاهرود به میزبانی فرمانداری این شهرستان با بیان اینکه مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان در هزینه کردن اعتبارات روستاها دقت بیشتری کنند، افزود: مردم باید به چشم خود اقدامات انجام شده را ببینند.

وی با اشاره به سفر پارسال رئیس‌جمهوری به شاهرود تصریح کرد: اختصاص چهارهزار میلیارد ریال اعتبار در۲ سال ره آورد این سفر بود.

فرماندار شاهرودبرجذب اعتبارات توسط دستگاه‌های اجرایی تاکید کرد و گفت: تامین آب شرب مهم ترین خواسته عشایر که نسبت به آن کوتاهی شده، شاهرود ۵۵ درصد مساحت استان سمنان و بخش زیادی از عشایر را در خود جای‌داده و بیشترین تعداد عشایر شاهرود هم در خارتوران زندگی می‌کنند.

وی افزود: با اینکه اعتبارات خوبی در زمینهٔ احیای قنوات و آبخیزداری منظور شده اما در حوزه قنوات عشایر خارتوران کار عمده‌ای صورت نگرفته است.

محمدی با اشاره به حوزه جذب اعتبارات وام اشتغال‌زایی روستایی و عشایری گفت: شاهرود مقام اول را در استان سمنان دارد و آنچه از اعتبارات به شهرستان شاهرود تعلق گرفت باید به‌صورت ملی و استانی پیگیری شود.

وی تصریح کرد: سه میلیارد ریال اعتبار برای به حداقل رساندن آسیب‌های اجتماعی در برخی نقاط شهرستان تخصیص پیدا کرده است.

فرماندار شاهرود گفت: در حوزه راه‌آهن، راه و شهرسازی شاهرود مشکلات زیادی وجود دارد که گرفتاری هایی برای مردم ایجاد می کند.

محمدی با تاکید بر اینکه مدیران راه و شهرسازی باید اصلاح این موارد را در دستور کار خود قرار دهند، افزود: با کمترین میزان بارش در برخی مناطق شاهرود ممکن است آسیب های زیادی به وجود آید.

رئیس دفتر آستان قدس رضوی در شاهرود هم گفت: ۲ هزار و۵۰۰ نفر در شهرستان شاهرود عضو طرح خادم یاران رضوی بوده و به مردم مناطق محروم خدمت می کنند.

مرتضی احمدیان تصریح کرد: در این طرح اقشار مختلف مردم از معلم، کارگر، پزشک، وکیل تا پزشک، راننده و مشاغل دیگر عضو هستند.

رئیس دفتر آستان قدس رضوی در شاهرود با بیان اینکه خادم یاران رضوی در قالب این طرح به مردم در مناطق محروم خدمت می کنند یادآورشد: این طرح با اجرای برنامه‌های مختلف برای تامین بخشی از نیازهای مردم به مناطق محروم شهرستان مانند طرود و بیارجمند می‌روند.

احمدیان، طرح های پزشکی، تهیه جهیزیه نوعروسان نیازمند، طرح های عمرانی، وکالت پرونده‌های قضایی و کارآفرینی را از جمله طرح های اجرا شده در شاخص خادمیاران رضوی عنوان کرد و گفت: خدمت به مردم کمتر از خادمی حرم و کفشداری صحن های متبرک رضوی نیست، و خادمیاران رضوی با هدف خدمت به عاشقان امام رضا (ع) در این طرح فعالیت می کنند.

احمدیان با اشاره به شعار دهه کرامت با عنوان ۸۰ هزار خدمت در ۱۰ روز گفت: خادمیاران‌در طول سال می توانند ۱۲ بار لباس خادمی امام رضا (ع) را بپوشند و چه پاداشی بزرگتر از خادمی امام بزرگوار که نصیب خادمان می شود.

۷۳۵۹/‏۶۱۶۷