به گزارش ایرنا، انوشیروان محسنی بندپی روز پنجشنبه در مراسم افتتاح پروژههای عمرانی بخش خدمات درمانی شهرستانهای دماوند و فیروزکوه در جمع خبرنگاران دماوند با اشاره به افتتاح چندین پروژه عمرانی در این دو شهرستان، اظهار داشت: طی نشستی که با حضور وزیر بهداشت و درمان و مسئولان شهرستان در بیمارستان سوم شعبان دماوند برگزار شد، مقرر شد استانداری و فرمانداری نسبت به تملک زمین برای توسعه این بیمارستان اقدام کند.
وی همچنین در خصوص ایجاد مرکز بهداشت و درمان در شهر آبسرد از توابع شهرستان دماوند اشاره کرد و افزود: احداث یک مرکز درمانی در شهرستان آبسرد با هدف تثبیت شرایط بیمار و در صورت نیاز انتقال آن به بیمارستان سوم شعبان شهرستان با کمک خیرین و شهرداری و شورای اسلامی در دستور کار قرار دارد.
این مقام مسئول همچنین در خصوص شرایط ترافیکی محور هراز و فیروزکوه در روزهای پایانی هفته به ویژه در فصل تابستان نیز افزود: مقرر شد به همراه نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی، ۷ کیلومتر از ۱۱ کیلومتر کمربندی جنوبی شهر دماوند تأمین اعتبار انجام شود که این مهم پیگیری و جدیت بیشتری را میطلبد.
امامزاده هاشم (ع) با انتخاب هیأت امنای کشوری مدیریت میشود
محسنی بندپی در ادامه با اشاره به وضعیت کنونی مدیریت بقعه امامزاده هاشم (ع) شهرستان دماوند، گفت: با توجه به اختلافات بین دو استان تهران و مازندران، طی جلسات صورت گرفته در شورای تأمین امنیت کشور و دو استان، موضوع بررسی و تبادل نظر در خصوص تقسیمات سرزمینی به لحاظ جغرافیایی مطرح شد.
وی ادامه داد: در این نشستها مقرر شد این بقعه متبرکه با هیئت امنای کشوری اداره شود تا اختلافات بوجود آمده بین دو استان رفع و این مهم نیز با نظارت اوقاف و امور خیریه کشور انجام میشود.
مجید صفری، فرماندار شهرستان دماوند با اشاره به اینکه این شهرستان در دو محور مواصلاتی هراز و فیروزکوه قرار گرفته و نیازمند تقویت بخش درمانی و بهداشتی است، تصریح کرد: هم اکنون این شهرستان ۵ شهر و ۱۷۰ روستا دارد که نیازمند تجهیز خدمات در بخش اورژانس، تأمین آمبولانس به میزان کافی، تقویت درمانگاهها و … است.
وی با بیان اینکه با توجه به موقعیت بیمارستان سوم شعبان، امکان توسعه این مرکز درمانی و تمرکز شدن آن وجود دارد، خاطر نشان کرد: در بیمارستان حضرت فاطمه (س) نیز بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ فضای مانده برای تکمیل وجود دارد که اگر بتوانیم با کمک خیرین و دانشگاه علوم پزشکی بودجه کافی دریافت کنیم، میتوان در این بخش نیز توسعه یافت.
صفری به نبود مرکز بهداشتی و درمانی در بخش رودهن اشاره کرد و افزود: نبود مراکز درمانی مجهز در شهرهای شهرستان دماوند به ویژه شهر آبسرد، خدمات رسانی را با مشکل مواجه میکند که در صورت صدور مجوز ساخت درمانگاه، بار خدمات رسانی از فیروزکوه به دماوند کم خواهد شد.
قاسم میرزایی نیکو، نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی همچنین از تصویب ۱.۵ میلیارد تومان برای تکمیل ساختمان شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزکوه و ۲ میلیارد تومان بازسازی بخش قدیم بیمارستان سوم شعبان شهرستان دماوند خبر داد و گفت: برای تکمیل بیمارستان حضرت فاطمه (س) نیز نیازمند تخصیص اعتبار و کمک خیرین هستیم.
حجت الاسلام کاظم فتاح دماوندی، امام جمعه دماوند نیز در این نشست گفت: هر چه شهرستانها را از نظر بهداشتی و درمانی تقویت کنیم بار ورودی بیمار به بیمارستانهای تهران کم میشود و همین امر میزان تصادفات را کاهش خواهد داد.
وی با بیان اینکه شهرستان دماوند به دلیل نزدیکی به پایتخت همواره از نظر امکانات مظلوم واقع شده، گفت: هم اکنون نیمی از بیماران شهرستان دماوند در صورت عدم خدمات رسانی در بیمارستان سوم شعبان به بیمارستان امام حسین (ع) شهر تهران اعزام میشوند که با توسعه این مرکز، بار ورودی کم خواهد شد.
تهرا م/۷۲۴۷//۱۳۴۸