رئیس هیأت ورزشهای همگانی همدان در این باره به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در این همایش ۱۸۰ تن از مربیان پیلاتس استانهای مختلف کشور حضور دارند.
هادی سبزواری افزود: این سمینار به مدت ۲ روز برگزار میشود و انجمن پیلاتس فدراسیون ورزشهای همگانی کشور، دبیرخانه منطقه هفت ورزش همگانی کشور و کمیته پیلاتس همدان در برگزاری آن همکاری دارند.
وی بیان کرد: در این سمینار حقوق ورزشی در پیلاتس، توپ شنی، پیلاتس معلق، متد استات، داوری جدید پیلاتس و پیلاتس هنری آموزش داده میشود.
رئیس کمیته پیلاتس همدان نیز اظهار داشت: این سمینار دارای ۲۰ امتیاز ارتقا و بازآموزی مصوب فدراسیون ورزشهای همگانی برای مربیان شرکت کننده است.
میثم خلجی افزود: نهمین دوره سمینار تاریخ ورزش پیلاتس کشور را میزبانی میکنیم و استقبال بسیار خوبی از آن شده است.
وی خاطرنشان کرد: ورزش پیلاتس استان هم اکنون در سطح کشور نمونه است و فعالیت گستردهای را در این رشته پر مخاطب شاهد هستیم.
وی افزود: پیلاتس به صورت روش تمرینی ایستاده، نشسته و خوابیده بدون طی مسافت و پرش و جهش انجام میگیرد و آسیبهای ناشی از صدمات مفصلی را کاهش میدهد.
خلجی یادآور شد: حرکات ورزشی در پیلاتس با اجرای تنفسهای عمیق و انقباضهای عضلانی انجام میگیرد و مکملی مناسب برای سایر ورزشها و تمرینات ورزشکاران است.
ورزشی پیلاتس که در سال ۱۹۲۰ توسط یوزف پیلاتس پایهگذاری شد و متشکل از ورزشهایی است که تمرکز روی پیشرفت انعطاف و قدرت در تمام اندامهای بدن دارند، بدون اینکه عضلات را حجیم کند یا آنها را از بین ببرد.
این روش تمرینی از حرکات کنترل شدهای تشکیل شده که بین بدن و مغز هارمونی فیزیکی ایجاد کرده و توانایی بدن افراد را در هر سن بالا میبرد.
روش پیلاتس در مجموع به دنبال افزایش قدرت، انعطافپذیری و کنترل بدن است.
۷۵۲۰/۲۰۸۷