تهران- ایرنا- سرپرست معاونت نوآوری و شکوفایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: اهمیت تحول و اقتصاد دیجیتال تا آنجاست که بسیاری از شئونات زندگی بشری را در بر خواهد گرفت و اگر این آمادگی نباشد ما را به عقب خواهد برد.

ستار هاشمی روز شنبه در آیین اختتامیه هشتمین جشنواره فاوا به تشریح اهدافی پرداخت که در راستای برگزاری این جشنواره دنبال می‌شود. او به این نکته اشاره کرد که برگزاری چنین جشنواره‌هایی در بهبود دائمی کیفیت موثر است.

دبیر هشتمین جشنواره فاوا، ایجاد فضای رقابتی سالم، شور و نشاط علمی و نوآورانه، شناسایی و حمایت از نخبگان و استعدادهای برتر، فرهنگ‌سازی و ایجاد فضای تعامل و همکاری بین فعالان حوزه، شناسایی و حمایت از بخش خصوصی برتر حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات را از اهداف جشنواره ملی ارتباطات برشمرد.
او در ادامه به سابقه و تاریخچه جشنواره ملی فاوا اشاره کرد وگفت: این جشنواره هر سال با شعاری گره خورده است؛ شعارهای این چند سال جشنواره به رویکرد تحول دیجیتال نزدیک شده است و استارتاپ برتر حوزه آی سی تی، دستگاه برتر در ارائه خدمات الکترونیکی، توسعه کسب‌وکارهای حوزه فاوا، پژوهش‌های منتهی به فناوری اطلاعات، شرکت‌های برتر آی تی در توسعه اقتصادی و فناوری فضایی و خدمات فضاپایه جزو محورهای جشنواره هشتمین جشنواره فاوا است.
معاون وزیر ارتباطات افزود: تفاوت جشنواره امسال با دوره‌های گذشته، تمرکز ویژه در حوزه استارتاپ‌ها و ایجاد محوری با عنوان خدمات فضاپایه است.
آمار شرکت‌کنندگان جشنواره امسال ۲۹۳ نفر است که بیشترین آنها در حوزه دستگاه برتر در ارائه خدمات الکترونیک با ۱۱۰ نفر اعلام شده است.
وی ادامه داد: جایزه ملی کیفیت ارتباطات و فناوری اطلاعات به حرکت به سوی نظام مدیریت کیفیت جامع با در اختیار قرار دادن یک متدولوژی علمی، امکان خود ارزیابی نظام‌مند توسط سازمان‌ها و شناخت نقاط قوت و زمینه‌های قابل بهبود، امکان شناسایی دستاوردهای موفق سازمان‌ها در زمینه بهبود کیفیت و معرفی آنها به سایر سازمان‌ها به منظور الگوبرداری و ترویج این دستاوردها، ایجاد انگیزه رقابت در سازمان‌ها برای بهبود دائمی کیفیت منجر می‌شود.
هاشمی خاطرنشان کرد: در این جشنواره از ۶ شرکت‌کننده تجلیل می‌شود و علاوه بر این، بسته حمایتی نیز در وزرات ارتباطات برای آنها در نظر خواهیم گرفتیم که شامل بسته‌های تبلیغاتی، حمایت‌های خدماتی و فنی، وجوه اداره شده و اختصاص ضریب حمایتی است.
جشنواره ملی فاوا در سال ۱۳۹۰ هم‌زمان با روز جهانی ارتباطات با هدف قدردانی از تلاشگران حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا) برگزار شد تا فضایی را برای رقابت سالم بین نخبگان عرصه ارتباطات ایجاد کند.
اختتامیه هشتمین دوره این جشنواره، امروز ۲۹ تیرماه در حاشیه بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی الکامپ با شعار فناوری اطلاعات و ارتباطات؛ پیشران تحول اقتصاد دیجتال با بهره‌گیری از تجارت گذشته برگزار شد.