مدیر کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش روز یکشنبه در مراسم پایانی با اشاره به اینکه اموزش و پرورش مخاطب ۴۰ میلیونی دارد، افزود: این حوزه علاوه بر حوزه دانشآموزان در توانمندسازی اولیا و فرهنگیان نیز فعالیتهای مضاعفی دارد.
محمدرضا مسیب زاده اظهار داشت: توانمندسازی نیروی انسانی در آموزش و پرورش در دستور کار قرار دارد، این نهاد در طول سال طرحهای مختلف قرآنی را برای گروههای هدف برگزار میکند.
این مسئول، اجرای طرح حفظ جز ۳۰ قرآن و اقامه نماز به صورت دسته جمعی را از جمله از برنامههای مهم این وزارتخانه برای ترویچ فرهنگ عترت و قرآن در بین گروههای هدف ذکر کرد.
وی اضافه کرد: مسابقه فرصتی برای افزایش بیشتر تلاش دانشآموزان است، مگر میشود فردی در حوزه قرآن و عترت حضور یابد اما احساس داشته باشد که برنده نشده است.
به گفته مسیب زاده، طبق برنامه ریزی انجام گرفته در سالهای آینده به ترتیب مسابقات دانشآموزی در استانهای گلستان، سمنان و آذربایجان، مرکزی و مازندران برگزار خواهد شد.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان نیز در این مراسم ادامه داد: سی و هفتمین دوره مسابقات قرآن، نماز و عترت بخش پژوهشی در نظام تعلیم و تربیت در موقعیتی برگزار شد که انسان معاصر در حال حاضر دچار سردرگمی و گرفتار روزمرگی است،
جعفر گنج خانلو افزود: هفت و نیم میلیون دانشآموز در مراحل آموزشگاهی، منطقهای، استانی و کشوری خط بطلانی بر نظریه مرگ تربیتی مدرسه در مسابقات قرآنی و عترت و نماز دانش آموزی شرکت کردند.
وی اظهار داشت: در این دوره از رقابتها ۹۴۷ پسر و دختر دانش آموز از سراسر کشور در پنج رشته شرکت کردند.
این مسئول ادامه داد: در رشته تفسیر ۱۸۷ نفر، نهجالبلاغه ۱۸۸ نفر، صحیفه سجادیه ۱۸۷ نفر، رشته احکام ۱۹۵ نفر و در رشته انشای نماز ۱۸۸ نفر شرکت کردند...
به گفته گنج خانلو، دانشآموزان یافتههای پژوهشی خود را در حوزه قرآن نماز و عترت به ۳۱ نفر از استاد و داور ارائه کردند و ارتقای سطح کیفی رقابتهای علمی و عملی و برنامههای جانبی، کاربست فناوریهای نوین در آزمون کتبی مسابقات، نقد و نظر و راهنمایی توسط اساتید بلافاصله پس از ارائه کار دانشآموزان از جمله ویژگیهای این دوره از مسابقات بود.
وی یادآور شد: هر چند در برگزاری مسابقات کمبودهایی وجود داشت اما همراهی دستگاههای متولی امر به برگزاری خوب و شایسته این استان منتهی شد.
در این دوره از مسابقات ۴۹۲ دانش آموز دختر در رشتههای پژوهش قرآنی شامل تفسیر قرآن، احکام، انشای نماز، نهج البلاغه، صحیفه سجادیه به مدت ۲ روز با هم رقابت کردند.
۹۶۴۶/۸۰۶۸