مهاباد- ایرنا- فرماندار تکاب گفت: ایجاد اشتغال در صنایع وابسته به بخش‌های کشاورزی و دامداری و طرح‌های مربوط به حوزه حفاظت از منابع آب در این شهرستان ضروری است.

به گزارش ایرنا، علی مکرمی روز یکشنبه در جلسه شورای حفاظت از منابع آب این شهرستان افزود: در صورت تخصیص آب به صنایع وابسته به کشاورزی و دامداری از جمله دامپروری‌های صنعتی و سنتی و کشت‌های گلخانه‌ای، ایجاد اشتغال جوانان در این بخش رونق خواهد گرفت و از این رو ادارات و دستگاه‌های اجرایی مرتبط باید برای به ثمر رسیدن این رویکرد تلاش کنند.
وی با بیان اینکه تخصیص آب به صنایع وابسته به کشاورزی و دامداری زمینه‌ساز اشتغال پایدار جوانان در بازه زمانی کوتاه‌مدت است اظهار داشت: با توجه به شرایط اقلیمی این شهرستان اجرای طرح‌های مربوط به حوزه حفاظت از منابع آب می‌تواند موجب ایجاد و رونق اشتغال در تکاب گردد.
وی با اشاره به لزوم برنامه‌ریزی ادارات مرتبط با این امر برای رونق اشتغال در حوزه طرح‌های مربوط به آب ادامه داد: با این رویکرد علاوه بر ایجاد اشتغال برای جوانان، از منابع آبی شهرستان نیز صیانت شده و با کاهش خسارت‌های مصرف بی‌رویه و هدررفت آب، اهداف سیاست‌های ستاد احیای دریاچه ارومیه نیز تأمین خواهد شد.
مکرمی افزود: سیاست کلی دولت و اهداف و برنامه‌های مورد نظر استاندار آذربایجان غربی بر ایجاد اشتغال در بخش‌های مختلف است و ما نیز تلاش می‌کنیم با استفاده از منابع بومی و ظرفیت‌های محلی بسترهای اشتغال و رفع بیکاری در تکاب را فراهم کنیم و حوزه منابع آب یکی از این بسترها به شمار می‌رود.
سد مخزنی ساروق تکاب با هدف تامین آب شرب و صنعت شهرستان تکاب به میزان ۱۰ میلیون مترمکعب در سال و نیز فراهم ساختن آب پنج هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان به میزان ۴۱ میلیون مترمکعب در سال، ساخته شده است.

امسال بیش از ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار مترمکعب از منابع آبی این سد برای مصارف صنعتی این شهرستان تخصیص یافته است.
تکاب از شهرهای جنوبی آذربایجان‌غربی است که در منطقه‌ای کوهستانی و سردسیر واقع شده و ۶۵ هزار هکتار اراضی قابل کشت دارد؛ در حال حاضر ۱۲ هزار نفر در این مناطق روستایی تکاب از محل فعالیت‌های کشاورزی و دامداری امرار معاش می‌کنند.
۷۵۱۴/‏۶۱۸۵/‏