معاون استاندار همدان و فرماندار ویژه ملایر روز یکشنبه در نشست کمیته برنامه ریزی شهرستان ملایر با اشاره به سهم بودجه ملایر در سال جاری بیان کرد: این بودجه از محل ۲۷ درصد ارزش افزوده، نفت و گاز، متوازن و اعتبارات استانی است که مدیران باید تمام تلاش و هنر خود را برای جذب این میزان اعتبار به کار گیرند.
قدرت الله ولدی افزود: این رقم اعتبار تنها ۱۵ درصد از بودجه است و ۸۵ درصد اعتبارات در اختیار استان و وزارتخانه ها در تهران است که در اهمیت ویژه ای قرار دارد.
وی با تاکید بر اینکه جذب رقم بالایی از ۸۵ درصد مابقی بودجه باید در اولویت مهم مدیران دستگاه های اجرایی باشد، با اشاره به برگزاری ۲ جلسه پیش کمیته برنامه ریزی و هماهنگی های لازم برای تخصیص و توزیع اعتبارات ادامه داد: در حوزه های مختلف شهرستان مشکلاتی وجود دارد که اعتبارات مورد نیاز از محل نفت و گاز در نظر گرفته شده است.
فرماندار ویژه ملایر گفت: سهم این شهرستان در خسارت های سیلاب اخیر مشخص شده است که مدیران هر چه سریعتر نسبت به پیگیری و جذب اعتبار مورد نیاز اقدام کنند.
ولدی مجموعه تفریحی و توریستی مینی وُرد را یکی از شاخص های گردشگری ملایر برشمرد و ادامه داد: علاوه بر تخصیص اعتبار برای ساماندهی ورودی شهرها و نصب المان مبل و منبت و انگور، اعتباری نیز برای بهبود و توسعه مینی وُرد با توجه به برگزاری سومین جشنواره مبل و منبت در این محل، در نظر گرفته شده است.
وی اظهار داشت: افزون بر این اعتبارات خوبی نیز از محل نفت و گاز و متوازن برای احداث مجتمع های آبرسانی، ۲۵ میلیارد ریال برای ورزشگاه پنج هزار نفری، تجهیز سینما فرهنگیان، تعمیر خانه معلم و مناطق آموزش و پرورش سه منطقه، احداث پایگاه ها، انبارها و خودروهای امداد و نجات و انتقال آب شرب از سد کلان به شهر ملایر اعتبارات خوبی پیش بینی شده است.
معاون استاندار همدان همچنین به پیش بینی اعتبارات مناسب برای احداث گلخانه ها و طرح های کشاورزی و گردشگری در این شهرستان اشاره و بیان کرد: دولت اقدامات خوبی را در دست اجرا دارد و با وحدت و هماهنگی بیشتری می توانیم رونق و توسعه شهرستان را شتاب بخشیم.
ولدی با تقدیر از برگزاری مطلوب جشنواره ۲ روزه آلبالو در شهر زنگنه یادآور شد: در نیمه نخست امسال سه جشنواره مهم تعیین شد که ۲ جشنواره ملی مبل و منبت از ۲۱ مرداد و جشن انگور برای نخستین بار در شهریور را نیز در دست اجرا داریم که هنوز اعتباری در این زمینه اختصاص پیدا نکرده است.
رئیس کمیته برنامه ریزی شهرستان ملایر خواستار تعیین تکلیف بدهی های دستگاه های اجرایی شد و تاکید کرد: تحقق سند راهبردی توسعه شهرستان، تکمیل طرح های نیمه تمام و اقتصاد مقاومتی در اولویت است و مدیران طبق ضوابط اجرایی و مقررات باید پیگیر جذب اعتبارات در این زمینه باشند.
ولدی همچنین خواستار پرداخت بدهی دستگاه های اجرایی به نشریات محلی و همکاری و تعامل حداکثری با اهالی رسانه در این شهرستان شد و گفت: این همکاری مدیران با اصحاب رسانه برای ما حائز اهمیت است.
۲۰۳ طرح عمرانی امسال برای ملایر تعریف شد
دبیر کمیته برنامه ریزی شهرستان ملایر نیز اظهار داشت: در بودجه امسال موارد مهمی همچون اتمام طرح های نیمه تمام، رونق تولید، اقتصاد مقاومتی، اجرای طرح های تاثیرگذار در رونق اقتصادی، طرح های منابع آب و توسعه گردشگری توجه ویژه ای شده است.
ایرج کریمی با اشاره به تدوین سند راهبردی سند توسعه استان همدان و شهرستان ها گفت: طبق این سند در سه سال آینده قرار است ۵۰ هزار میلیارد ریال از محل های مختلف در استان هزینه شود که نتیجه آن ایجاد هر سال ۲۰ هزار شغل و در مجموع سه سال ۶۰ هزار شغل است.
وی ادامه داد: با تعیین سهم ملایر در بودجه امسال، ۲۰۳ طرح از محل اعتبارات مختلف تعریف و سهم دستگاه های اجرایی در اجرای این طرح ها تفکیک شده است.
دبیر کمیته برنامه ریزی شهرستان ملایر سهم تعمیر و تجهیز ساختمان های اداری در این شهرستان را حدود پنج میلیارد ریال عنوان و خطاب به مدیران تاکید کرد: در هر کدام از تبصره های بودجه ظرفیت های نهفته ای وجود دارد که مدیران موظف هستند برای جذب این اعتبارات از تهران و وزارتخانه ها پیگیری لازم را داشته باشند.
۷۵۲۸/۲۰۸۷