حمیدرضا یاری روز یکشنبه در نشست هم اندیشی انجمن کشتی آموزش و پرورش و هیأت کشتی استان همدان بیان کرد: رویکرد اصلی کشتی همدان سازندگی در ردههای سنی پایه است و در این بین آموزش و پرورش مهد استعدادهای درخشانی است که با آموزش و توجه بیشتر میتوانند در مسیر قهرمانی شکوفا شوند.
وی بیان کرد: سیاست اصلی هیأت کشتی استان نیز تعامل و هم اندیشی با نهادهای مهم در توسعه این رشته ورزشی است و بر این اساس تفاهم نامهای را با آموزش و پرورش منعقد کردیم.
یاری با اشاره به اینکه آموزش و پرورش علاوه بر استعدادهای ناب در رشته کشتی، به لحاظ زیرساخت نیز بسیار غنی است، گفت: بهره مندی از سالنها و تجهیزات کشتی آموزش و پرورش در راستای رشد و اعتلای ورزش کشتی استان حائز اهمیت است.
معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش همدان نیز در این نشست گفت: سالنهای اکباتان، برنا، دیباج از اولویتهای تجهیز ما برای خانه کشتی آموزشگاها است.
عبدالله جعفری افزود: در راستای حمایت از رشته کشتی نیز تمرین ورزش کشتی برای نخستین بار از ابتدای مهرماه امسال در برخی از مدارس استان اجرایی میشود.
وی با اشاره به اینکه ورزش کشتی علاوه بر قهرمانی، ویژگی خاص اجتماعی دارد، گفت: کشتی از دیرباز یکی از ورزشهای مورد علاقه همدانیها بوده و از جایگاه اصیل برخوردار است.
جعفری یادآور شد: قصد داریم تا پایان امسال در ۲ رده سنی نوجوانان و جوانان مسابقات آموزشگاهی را برگزار کنیم.
در این نشست پیشکسوتان و مربیان و رؤسای انجمنهای ورزشی شهرستانها و مسئولان تربیت بدنی نواحی یک و دو آموزش و پرورش همدان و مجید عبادی مسئول انجمن کشتی استان پیرامون کشتی این استان به گفت و گو پرداختند.
همدان حدود پنج هزار کشتی گیر دارد.
۷۵۲۰/۲۰۸۷