هادی ابویی عصر یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بر اساس این طرح، جوانان علاقه مند در حرفههای مختلف برای مهارت آموزی پس از ثبت نام در یکی از واحدهای صنفی و تولیدی زیر نظر استادان مجرب آموزشهای لازم را فرا میگیرند.
وی ادامه داد: دورههای مهارت آموزی به درخواست کارآموز به جای حضور در کارگاههای فنی و حرفه ای در خارج از مجموعه اداری ولی طبق مقررات در شهر و روستاهای دارای امکانات مناسب برگزار میشود.
این مسئول آموزشهای مهارتی خاطر نشان کرد: مهارتآموزی در محیط کار واقعی با همکاری اصناف در طول سال برای قشرهای مختلف از ۱۵ سال به بالا تشکیل و در پایان بعد از برگزاری آزمون به شرکت کنندکان گواهینامه مهارت اعطا میشود.
ابویی به عملکرد این اداره در سال ۱۳۹۷ اشاره کرد و گفت: در این مدت ۲ هزار و ۴۰۰ نفر در دورههای مهارت آموزی رشتههای مختلف شرکت کردند که حدود ۷۰ درصد آنها را بانوان تشکیل میدهند.
وی خاطر نشان کرد: ۱۰ کارگاه رایانه، ، الکترونیک و PLC، جوشکاری برق و مکانیک خودرو برای برادران و کارگاههای آشپزی، خیاطی، رایانه و صنایع دستی برای خواهران با حضور ۱۵ مربی در ۲ نوبت دایر است.
مرکز فنی و حرفه ای مهریز فعالیت خود را از سال ۱۳۷۵ آغاز کرده و هدف از برگزاری این دورهها تامین و تربیت نیروی انسانی ماهر و نیمه ماهر مورد نیاز بازار کار منطقه است.
مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.
۷۵۳۶/ ۲۰۴۷