مهاباد- ایرنا- مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری آذربایجان‌غربی گفت: این سازمان با اعطای کمک‌های فنی و اعتباری از محل صندوق توسعه ملی از طرح‌های دارای توجیه فنی و اقتصادی حمایت می‌کند.

جلیل جباری روز یکشنبه در دیدار با فرماندار میاندوآب اظهار کرد: این اداره کل در تلاش است تا در سه محور گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع‌دستی اقدام به تشویق علاقه‌مندان به سرمایه‌گذاری کند.
وی با اشاه به ظرفیت‌های خوب میاندواب در زمینه گردشگری افزود: با استفاده از ظرفیت‌های این شهرستان در رابطه با مناطق نمونه گردشگری و به ویژه رودخانه زرینه‌رود که طرح ساماندهی آن آغاز شده است می‌توان نسبت به جذب سرمایه گذار اقدام شود.
وی ایجاد زمینه‌های مناسب و ترغیب مسوولان شهرستان‌ها برای ارائه مشوق‌ها و سیاست‌های تشویقی جهت ترغیب سرمایه گذاران با واگذاری زمین رایگان و اعمال معافیت در صدور پروانه‌های ساخت می‌تواند نقش مهمی در جذب سرمایه‌گذاران داشته باشد.
وی افزود: در همین راستا در حال انعقاد تفاهم‌نامه‌ای با وزارت نیرو جهت فراهم کردن زمینه سرمایه‌گذاری در کنار منابع آبی مانند سد نوروزلو و یا رودخانه زرینه‌رود هستیم.
جباری بیان کرد: علاوه بر این این اداره کل از ظرفیت بخش خصوصی با توجه به تنگناهای اقتصادی حاکم بر کشور در احداث هتل و مراکز اقامتی و ارائه بسته‌های تشویقی حمایت می‌کند.
فرماندار میاندوآب نیز در این دیدار اظهار کرد: ظرفیت های بی نظیری در امر گردشگری میاندوآب وجود دارد که باید از این ظرفیت به نحو مطلوب استفاده شود.
مهدی قهرمانی با اشاره به اجرای عملیات ساحل‌سازی و ساماندهی رودخانه «زرینه‌رود» این شهرستان افزود: اگر این مهم به سرانجام برسد این شهرستان می‌تواند به جایگاه خود از نظر گردشگری دست پیدا کند.
وی بیان کرد: در این ارتباط هم بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری در این زمینه اعلام آمادگی کرده و طرح‌هایی را نیز پیشنهاد داده‌اند که اجرای آنها می تواند میاندوآب را به بزرگترین قطب گردشگری منطقه تبدیل کند.
وی با اشاره به چشم‌اندازهای ساماندهی زرینه‌رود این شهرستان، گفت: چنین طرحی باید از ۳۰ سال پیش اجرا می‌شد که در آن صورت هم‌اکنون میاندوآب به بزرگترین ظرفیت گردشگری استان تبدیل شده بود.
در میاندوآب بیش از ۱۰۰ اثر تاریخی وجود دارد که ۴۳ اثر از آنها در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.
میاندوآب به عنوان سومین شهرستان بزرگ و پرجمعیت استان در منطقه واسط بین سه استان آذربایجان‌شرقی، آذربایجان‌غربی و کردستان واقع شده است.
۹۸۷۱/۶۱۸۵/‏