دبیر شورای ستاد مبارزه مواد مخدر هرمزگان در این رابطه به آمار مصرف کنندههای مداوم و تفننی در استان هرمزگان اشاره کرد و افزود: بین ۲ تا ۳ درصد جمعیت این استان مصرف کنندهها مداوم هستند.
ابراهیم فرهادینیا روز دوشنبه در گفتوگو با ایرنا اظهار داشت: قاچاق مواد مخدر و اعتیاد ۲ معضل جدی و خطرناک است و مقام معظم رهبری در نیز فرمایشات خود مواد مخدر را به عنوان مهمترین آسیب اجتماعی نام بردهاند و برای اینکه دچار خسارت نشویم میبایست به موقع با آن مقابله کنیم.
وی ادامه داد: همچنان که اراده خوبی در بحث مقابله با مواد مخدر و حوزههای درمانی وجود دارد در حوزه پیشگیری نیز حاکمیت باید اراده بیشتری نشان دهد ضمن اینکه این حرکت وجود دارد اما نیاز به زمان دارد.
فرهادینیا با اشاره به اینکه مسوولیت خانوادهها در حوزه پیشگیری هنوز مغفول ماندهاست، ابراز داشت: آموزش و پرورش با شناسایی والدین معتاد و کودکان در معرض اعتیاد میتواند در کاهش آسیبهای اجتماعی و کمک به خانوادهها اقدامهای مثبتی انجام دهد.
دبیر شورای ستاد مبارزه مواد مخدر هرمزگان توجه به نقش خانوادهها، افزایش تعامل بین خانواده و اولیای مدرسه، توسعه زیرساختهای تفریحی، آموزشی برای جوانان و خانوادهها، تقویت و توانمندسازی دانش آموزان، اولیا و مربیان و مهدکودکها از سوی آموزش و پرورش و گسترش طرحهای مداخلهای اجتماعی برای حمایت از اعضای خانواده در مقابل آسیب های خانوادگی را بسیار ضروری دانست.
فرهادینیا در حوزه کاهش آسیب روند کار را مثبت ارزیابی کرد و افزود: به عنوان مثال در محله شاهحسینی (کلینیک مربوط به زنان و مرکز ماده ۱۶) وضعیت خوبی دارند اما باید بهتر از این باشند.
وی با اشاره به وجود ظرفیتها و زیرساختهای راهبردی در استان هرمزگان، اظهار داشت: با شکلگیری قرارگاه مشترک دریایی در حوزه مقابله موفق عمل شده است.
این مسوول با بیان اینکه سازمانی با ساختارهای جدید در حوزه پیشگیری با مواد مخدر نیاز داریم، ابرازداشت: هرچه قدر هم منابع مالی برای بحث مبارزه داشته باشیم اما اگر از نقش مشارکتی مردم در این حوزه غافل باشیم موفق نخواهیم بود.
۶۰۴۸ / ۹۸۸۷