به گزارش ایرنا، «رمضانعلی حیدری خلیلی» عصر دوشنبه در پایان نشست بررسی شیوه ساخت پردیس سینمایی ساوه در فرمانداری به خبرنگاران، گفت: پردیس سینمایی امید در ساوه یکی از طرح های سازمان سینمایی کشور برای برقراری عدالت فرهنگی و تحقق شعار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با عنوان «ایران، تهران نیست» است.
وی گفت: پردیس سینمایی ساوه، دوازدهمین طرح پردیس های کشور است که در قالب پنج سالن سینما و بوستان فرهنگ با محوریت شهرداری ساوه و حمایت سازمان های سینمایی و شهرداری های کشور اجرایی می شود.
حیدری خلیلی گفت: ویژگی این طرح زودبازده بودن آن است و انتظار داریم پس از آنکه نقشه های اجرایی و انتخاب پیمانکار توسط شهرداری ساوه تهیه می شود، بین سه تا پنج ماه عملیات اجرایی آن تکمیل و با همدلی و اراده ای که میان مسئولان ساوجی به خصوص شورای شهر و فرمانداری وجود دارد تا دهه فجر امسال تکمیل و به بهره برداری برسد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی نیز گفت: برای ساخت این پردیس سینمایی از محل اعتبارات شهرستان ساوه ۵۰ میلیارد ریال تخصیص یافته است.
حجت الاسلام «عباس دانشی» افزود: از سوی سازمان سینمایی و سازمان شهرداری های کشور نیز افزون بر ۱۲ میلیارد ریال اعتبار برای تامین تجهیزات این پردیس سینمایی تخصیص می یابد.
وی گفت: در صورتی که این طرح با مشارکت دستگاه های مسئول و در بازه زمانی تعیین شده به بهره برداری برسد یکی از پرسرعت ترین پروژه های فرهنگی کشور با عنوان دوازدهمین پردیس سینمایی ایران تلقی خواهد شد.
دانشی گفت: با ساخت این پردیس سینمایی حوزه تئاتر نیز صاحب سالن تخصصی می شود و سینمای کنونی شهر ساوه که به صورت اختصاصی برای تئاتر ساخته شده، بار دیگر به هنرمندان تئاتری واگذار می شود.
شهرستان ساوه دارای یک هزار و ۵۰۰ هنرمند در قالب هشت انجمن هنری است.
۶۵۳۹/۳۰۷۵