حجت الاسلام عبدالرضا محی الدینی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا تاکید کرد: ساخت این واحد دانشگاهی بودجه دولتی ندارد و تنها راه، همکاری بخش خصوصی و همراهی خیران است.
به گفته وی این مرکز آموزش عالی در زمینی به مساحت ۲۰۰ هکتار ساخته میشود، تاکنون حدود پنج تن آهن از محل کمکهای خیری تهیه شد و همکاری خیران برای تسریع در کارهای ساختمانی دانشگاه ضروری است.
رئیس شورای فرهنگ عمومی مهریز اظهار کرد: بی توجهی به ادامه کار بعد از سالها سبب فرسایش و تخریب فضاهای ساخته شده و زنگ زدگی بیشتر آهن آلات خریداری شده میشود.
محی الدینی خاطرنشان کرد: وجود دانشگاه به خاطر موقعیت منطقه ای نقش مهمی در توسعه علمی و رفاه حال دانشجویان دارد.
امام جمعه مهریز آبان ۱۳۹۶ به ایرنا گفته بود که کارهای ساختمانی دانشگاه با پیگیری مرحوم برهان امام جمعه فقید مهریز و با کمک مرحوم آیت الله مهدوی کنی رئیس وقت دانشگاه امام صادق(ع) تهران در مهریز آغاز شد.
وی ادامه داد: تاکنون برای ساخت این واحد افزون بر ۱۰ میلیارد ریال صرف شناژ بندی، ساخت اسکلت و برخی پایههای ساختمانی شده و بقیه کارها همچنان متوقف است .
به گفته وی از سوی دیگر نسبت به بودجههای تخصیصی در ساخت دانشگاه مدارک لازم وجود ندارد و به دنبال بررسی و مشخص شدن وضعیت آن هستیم.
محی الدینی تاکید کرد: در این ارتباط بر اساس درخواست دفتر نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد، نامهای تنظیم و به فرزند امام جمعه فقید مهریز برای پیگیری و تعیین تکلیف ساختمان دانشگاه ارسال شده است.
محی الدینی با بیان اینکه طولانی شدن زمان ساخت سبب نارضایتی مردم شده است، افزود: هدف از ساخت شعبه دانشگاه در مهریز با توجه به موقعیت جغرافیایی شهرستان که در مجاورت جاده اصلی تهران، بندرعباس و استانهای جنوبی و جنوب شرقی کشور قرار دارد، جذب دانشجوی بیشتر و ارتقای فرهنگی منطقه است.
هم اکنون در شهرستان مهریز، سه واحد دانشگاهی شامل پیام نور ، آزاد اسلامی و شعبه دانشگاه یزد فعالیت دارد که در این واحدها افزون بر سه هزار نفر دانشجو در حدود ۱۰۰ رشته مشغول تحصیل هستند.
مرکز شهرستان ۵۰ هزار نفری مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد .
در سال تحصیلی جاری حدود ۷۷ هزار دانشجو در ۶۸ مرکز آموزش عالی و واحد دانشگاهی استان یزد در حال تحصیل بودند.
۷۵۳۶/ ۲۰۴۷/