بندرعباس-ایرنا- میناب با ۲۶۰ فروند شناور صیادی، یک هزار و ۷۰۰ نفر صیاد به صورت اشتغال مستقیم و حدود ۱۰ هزار تن صید سالانه، بیشترین سهم صیادی را در هرمزگان به خود اختصاص داده است.

معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات هرمزگان گفت: ‎ این استان، در حال حاضر از ویژگی‌هایی شامل، ۳۰ درصد بنادر کشور، چهار هزار و ۵۰۰ فروند شناور صیادی با افزون بر ۳۱ هزار نفر صیاد برخوردار است.

محمد جوانمرد روز سه شنبه در بازدید از بندر صیادی کوهستک و کلاهی از توابع سیریک افزود: این شهرستان دارای حدود ۴۵۰ فروند شناور صیادی و سه هزار و ۲۰۰ نفر صیاد توانسته به طور سالیانه، ۱۸ هزار و ۱۰۰ تن صید انجام دهد.

وی با اشاره به اهمیت جایگاه و نیاز اساسی صیادان در منطقه کلاهی بیان داشت: این بندر از ظرفیت‌های خوب صید و صیادی برخوردار است، اما وضعیت فیزیکی آن نیازمند لایروبی و مرمت می‌باشد که حمایت همه جانبه مردم و مسؤولان را در این خصوص می‌طلبد.

فرمانده یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات هرمزگان نیز اظهار داشت: به منظور حمایت و حفاظت از منافع صیادان، برخورد با روش‌های صید مخرب، ادوات صید غیر مجاز و حفظ ذخایر دریایی، نخستین پایگاه حفاظت از منابع آبزیان در بندر صیادی کوهستک راه اندازی می‌شود.

سرهنگ حسن آزادی خاطر نشان کرد: حفظ ذخایر ارزشمند آبزیان نیازمند توجه بیش از پیش مردم و همه دستگاه‌های اجرایی است زیرا فرصت مناسبی برای حفظ این منابع می‌باشد.
وی بیان کرد: بغل نویسی شناورهای صیادی و آشکار سازی هویت آنها، از اهمیت ویژه ای برخوردار است و باید این فعالیت را برای کلیه شناورهای زیر پوشش بندر صیادی کلاهی در دستور کار قرار داد.

هرمزگان با ۲۲ بندر صیادی و صید سالانه افزون بر ۲۷۰ هزار تن انواع آبزی، ۳۰ درصد بنادر صیادی و ۳۶ درصد صید انواع آبزیان کشور را به خود اختصاص داده است.

‏۶۰۴۸/‏۹۹۴۴

برچسب‌ها