کرج –ایرنا- وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به فعالیت های مختلف اقتصادی در استان البرز گفت که این استان مصداق و الگوی بارز اقتصاد مقاومتی است.

به گزارش ایرنا، رضا رحمانی روز سه شنبه در نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان البرز با حضور معاون اول رئیس جمهوری افزود: وجود سه هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی صنعتی در این استان که در ماه‌های گذشته کمترین تنش کارگری و تعطیلی و احدها رادر آن شاهد بودیم نشان از همراهی و هماهنگی دستگاه‌های مختلف ازجمله استاندار البرز، تیم اجرایی و نمایندگان مجلس دارد.

وی تاکید کرد: این همراهی و هم افزایی نتیجه مثبتی برای استان و کشور داشته که از جمله آن می‌توان به وجود ۱۵۰ برند ملی در استان البرز اشاره کرد.

رحمانی یاد آورشد: امروز ۶۰۰ واحد صنعتی در البرز با بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی در دست ساخت داریم که می‌توانند فرصت‌های شغلی قابل توجهی را ایجاد کنند که این مهم مدنظر قرار دارد.

وی ادامه داد: یکی از ویژگی‌های البرز واحدهای اقتصادی و دانش بنیان است که باید از این فرصت مغتنم بهره بیشتری برده شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: حوزه صادرات غیرنفتی و فناوری استان البرز از استان‌های شاخص است که می‌تواند کمک کند اما در حوزه صنایع معدنی البرز اول نیست.

رحمانی گفت: امروز بیشترین انتظارات صنعتگران تسهیل تولید و رفع موانع در این زمینه است که در سال جاری هفت محور مهم در موضوع فوق در وزارت صمت نهایی شده است.

وی اضافه کرد: رونق تولید، توسعه و تأمین ساخت داخل از مواردی است که در فرصت تحریمی ازآن ها بهره برد.

وزیر صمت گفت: برای تأمین ساخت داخل ۱۰ برنامه داریم که راه اندازی نمایشگاه توانمندی‌های تولیدی از جمله اقدامات مؤثر در این زمینه به شمارمی رود.

وی اظهار داشت: امسال تبدیل بخش زیادی کالا به ساخت داخل آغاز می‌شود که در این بخش رشته‌های صنعتی مشخص شده است.

رحمانی ادامه داد: شیوه‌های جدید استارت آپ ها را در حوزه تولید و معدن نیاز داریم تا روش‌های سنتی را متحول کنیم.

موضوع شعاع ۱۲۰ کیلومتری برای صنایع از دیگر نکاتی بود که رحمانی به آن پرداخت و افزود: جلسات لازم برای این موضوع مهم تشکیل شده و پیگیری‌ها ادامه دارد زیرا تهران و البرز در این زمینه مشکلاتی دارند.

با حضور معاون اول رئیس جمهوری و تعدادی از وزرا امروز سه شنبه ز تعدادی طرح و پروژه تولیدی، صنعتی و عمرانی در البرز مورد بهره برداری قرار گرفت.

۸۰۲۹/‏‬ ۶۱۵۵