سیروس محمدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در زمان حاضر، آموزش مهارت های مختلف زندگی و شغلی در کنار سوادآموزی در شهرستان های مختلف استان گیلان انجام می شود.
وی با اشاره به توجه سازمان نهضت سوادآموزی به نیازها و علایق سوادآموزان در تولید محتوای شغلی (در محتوای آموزشی) افزود: برای کشاورزان و نوغانداران بی سواد و کم سواد محتوایی با محوریت کشاورزی و نوغانداری تولید شده که در این باره در کلاس های سوادآموزی آموزش های لازم را فرا می گیرند.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش گیلان خاطر نشان کرد: تاسیس مراکز یادگیری محلی، آموزش رایانه و تبلت، تالیف کتاب بر اساس نیاز و علاقه سوادآموز و برگزاری جشنواره الگوهای برتر تدریس از مهمترین برنامه های سوادآموزی در سال جاری است.
وی با بیان این که برای جلوگیری از افزایش جمعیت بی سواد، موضوع انسداد مبادی بی سوادی را پی گیری می کنیم، تصریح کرد: در این راستا در صورت مشاهده دانش آموز بازمانده از تحصیل، پی گیری های لازم برای بازگشت آن ها به مدارس انجام می شود.
وی در خاتمه خواستار همکاری تمامی دستگاه ها و نهادهای دولتی، غیردولتی و مردم برای تشویق و هدایت افراد بیسواد برای شرکت در دوره های سوادآموزی شد.
بر اساس آخرین آمار، در زمان حاضر، ۹۷ درصد جمعیت در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال گیلان باسوادند که بر اساس سرشماری سال ۹۵، این استان در رتبه چهارم کشوری قرار دارد.
۷۲۸۶ /6030