تارنمای خبری این رسانه تصویری آمریکایی روز چهارشنبه در این باره نوشت:این اقدام باعث یکپارچه شدن اطلاعات جاسوسی خارجی NSA و ماموریت های دفاع سایبری می شود، این دایره همچنین مسئولیت ممانعت و ازمیان بردن تهدید علیه سامانه های امنیت ملی و زیرساخت صنایع دفاعی را خواهد داشت.
بنابراین گزارش، ریاست دایره جدید که قرار است از اول ماه اکتبر (9 مهرماه) عملیاتی شود، با "آن نئوبرگر" (Anne Neuberger) خواهد بود، فردی که بخش اطلاعاتی روسیه در NSA را برعهده داشته است.
ژنرال "پل ناکازون" (Paul M. Nakasone) رئیس واحد فرماندهی سایبری و مدیر سازمان امنیت ملی آمریکا در یک کنفرانس خبری در دانشگاه "فوردهام" (Fordham) واقع در شهر نیویورک، تشکیل این واحد جدید را اعلام کرد.
تارنمای این شبکه خبری آمریکایی در ادامه نوشت: نئوبرگر که پیش از این هدایت بخش امنیت انتخابات میان دوره ای 2018 آمریکا از NSA را برعهده داشت دراین باره به نشریه "وال استریت ژورنال" گفت که دایره امنیت سایبری بیشتر در زمینه گرد آوری سیگنال های اطلاعاتی از اپراتورهایی که به انتشار آن مبادرت می ورزند و به کار بردن این سینگنال ها بر ضد دشمن رسوخگر، فعال خواهد بود.
"رابرت اَشلی" (Robert Ashley) رئیس "آژانس اطلاعات دفاعی"آمریکا (DIA) بر اهمیت دفاع سایبری تاکید ورزید وگفته بود تهدید سایبری تنها چیزی است که وی را شب ها تا صبح بیدار نگاه می دارد.
اَشلی پیشتر به این شبکه خبری گفته بود:"اینترنت"درجه ای از آسیب پذیری را به آنچه که بدان متصل است بوجود آورده، بنابراین دفاع سایبری واقعا حیاتی است، حال این دفاع سایبری خواه در درون ارتش، درون زیرساخت ها ، بانک ها و یا پست های تولید برق باشد؛ اینترنت اشیاء قادر است خود را به هر نقطه ای برساند.
آژانس امنیت ملی آمریکا موسوم به NSA نهادی دولتی است که زیر نظر وزارت دفاع این کشور (پنتاگون) قرار دارد، وظیفه این آژانس رصد و مراقبت از تبادلات مخابراتی و ماهوارهای و رمزگشایی در آمریکا است.
"ادوارد اسنودن" کارمند سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا موسوم به "سیا" و پیمانکار NSA در سال 2013 با اسناد فوق محرمانه ای که از NSA دراختیار داشت دست به افشاگری زد و مشخص شد که آژانس امنیت ملی آمریکا مبادرت به شنود و ضبط نزدیک به 120 میلیون شهروند آمریکایی و رصد مکالمات تلفنی و پست الکترونیک شخصیت های تراز اول جهان همچون صدراعظم آلمان، رئیس جمهوری وقت برزیل، نخست وزیر وقت ژاپن و ایتالیا کرده است.
در فهرست جاسوسی NSA که توسط اسنودن تحت برنامه جاسوسی "پریزم" این آژانس شهرت دارد اسامی مقامات کشورهایی همچون اتریش، آلمان، استرالیا، برزیل، کانادا، اتحادیه اروپا، فرانسه، مکزیک، نیوزیلند، اسپانیا، انگلیس و حتی رژیم صهیونیستی نیز به چشم می خورد.
هم اکنون اسنودن در روسیه در پناهندگی موقت به سر می برد.وپام **1302**