مشهد- ایرنا- با اجرای طرح بسیج همگانی کنترل فشار خون، چهار میلیون و ۵۰۰ هزار بیمار مبتلا به پرفشاری خون در کشور شناسایی شدند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: از این تعداد ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر تاکنون زیر پوشش سیستم مراقبتی وزارت بهداشت نبوده اند که باید تحت مراقبت و کنترل قرار گیرند.

علیرضا رئیسی روز چهارشنبه در حاشیه همایش روسای دانشگاههای علوم پزشکی کشور در مشهد طی گفت و گو با خبرنگاران افزود: از دیگر نتایج این طرح شناسایی ۱۰ میلیون نفر مبتلا به ریسک پرفشاری خون است که این افراد دارای فشار خون بیش از حد نرمال بوده و در خطر ابتلا به پرفشاری خون قرار دارند که باید تحت مراقبت های آموزشی قرار گیرند.
وی اظهار داشت: انتظار ما شرکت حدود ۲۰ میلیون نفر در طرح ملی بسیج کنترل فشار خون از ۲۷ اردیبهشت تا ۱۵ تیر ماه بود در حالی که بیش از ۳۰ میلیون نفر در این طرح شرکت کردند.
وی گفت: از این تعداد ۶ میلیون نفر برای کنترل فشار خون خود به ایستگاه‌های سیار و ۲۴ میلیون نفر به مراکز جامع سلامت و پایگاه های بهداشتی و درمانی مراجعه کردند.
رئیسی افزود: بررسی ها حاکی از آن است که ۴۰ درصد افراد مبتلا به پرفشاری خون در کشور از بیماری خود اطلاع ندارند و از سوی دیگر ۵۰ درصد نیز تحت مراقبت های درمانی قرار نگرفته‌اند که این امر خطر جدی برای سلامت جامعه محسوب می شود.

همایش روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور که امروز با حضور معاونان و مدیران کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مشهد آغاز شد تا فردا ادامه دارد.

قرار است دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مراسم پایانی این همایش شرکت کند.

۳۰۲۷/‏۶۰۵۳