تبریز - ایرنا- مدیر عامل بانک صنعت و معدن با بیان اولویت های اصلی این بانک برای حمایت از صنعتگران و ایجاد اشتغال، گفت: تمرکز جدید بانک صنعت و معدن بر روی طرح های معدنی است.

به گزارش ایرنا، حسین مهری روز چهارشنبه در نشستی با فعالان اقتصادی آذربایجان شرقی، اظهار کرد:  طرح های صادرات محور و اشتغال محور، طرح های توسعه ای و تکمیل زنجیره ارزش اولویت های این بانک در تامین نیازهای بخش صنعت است.  
مدیرعامل بانک صنعت و معدن با اشاره به اینکه میزان تامین سرمایه گذاری در استان آذربایجان شرقی نسبت به سایر استان های کشور پایین است، افزود: ۴۱ هزار میلیارد ریال تسهیلات برای ۴۷ طرح در استان اختصاص یافته که ۴۰ طرح به بهره برداری رسیده و ۷ طرح در حال اجرا است.

مهری همچنین از افزایش اختیارات سرپرستی بانک صنعت و معدن در آذربایجان شرقی خبر داد و افزود: با افزیش اختیارات شعب این بانک در استان ها امکان حمایت بیش از پیش فعالان اقتصادی در کشور و آذربایجان شرقی فراهم شود.
افزایش اختیارات استانی شعب بانک صنعت و معدن در استان ها، برای جلوگیری از بروکراسی های زاید اداری، حمایت بانک صنعت، در تامین سرمایه در گردش واحد های تولیدی و صنعتی استان با توجه به افزایش بی رویه قیمت ها، حمایت از فعالان بخش  معدن استان برای تامین ماشین آلات مورد نیاز این صنعت، حمایت بانک صنعت و معدن در نحوه  انتقال ارز در روابط تجاری بین المللی و تعامل بیشتر این بانک با صرافی ها در خصوص نحوه اخذ تعهدات، حمایت بیشتر از واحد های قطعه سازی استان،  و ایجاد ال سی داخلی به منظور مدیریت روابط مالی بین خودرو سازان و قطعه سازان کشور، اصلاح قوانین موجود کشور و انعطاف بیشتر بانک ها در ارایه تسهیلات با توجه به شرایط سخت اقتصادی حاکم بر کشور از جمله موارد طرح شده از طرف فعالان تولید و صنعت استان در این جلسه بود.

رییس اتاق بازرگانی تبریز نیز در این نشست گفت: بانک صنعت و معدن حدود ۴۷۰ درصد از منابع خود را به واحد های تولیدی و صنعتی تسهیلات داده که این اقدام در سال رونق تولید، تحولات موثری در بهبود مولفه های  اقتصادی مثل ایجاد اشتغال، کاهش تورم و افزایش ارزش پول ملی را موجب شده که در رفع مسایل و مشکلات اقتصادی کشور موثر است.
یونس ژائله بیان کرد: آذربایجان شرقی در جذب منابع مالی در کشور رتبه ۲۱ را به خود اختصاص داده که با توجه به ظرفیت های استان باید تلاش شود این استان در جایگاه شایسته خود قرار گیرد.
وی همچنین با اشاره به این نکته که در نظر سنجی از ۲۷۵ واحد صنعتی استان مهمترین مولفه هایی که  در توسعه نیافتگی استان موثر هستند عبارتند از غیر قابل پیش بینی بودن قیمت مواد اولیه و دشواری تامین منابع مالی، گفت: ایجاد بانک های منطقه ای راهکاری برای حل این مسئله و مشکل اقتصادی مناطق مختلف کشور است.
همچنین در این نشست از خدمات سیدرضا مقیمی اصل بزرگ مرد صنعت و معدن کشور تجلیل و یادبودی به خانواده وی تقدیم شد.

مدیر عامل بانک صنعت و معدن به همراه اعضای هیات مدیره در دومین روز سفر خود به آذربایجان شرقی،  از واحدهای صنعتی داروسازی دنا، کاشی تبریز، شرکت داداش و برادر "شونیز"، پرشین نوش، آناتا، پلی نار در تبریز و شرکت شیرین عسل در شبستر بازدید و از میزان پیشرفت طرح های توسعه ای یا طرح های جدید این شرکت ها دیدن کردند.  

۳۰۹۳/۳۰۷۱