به گزارش ایرنا،حجت الله مهدیان روز چهارشنبه در نشست شورای اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان های گچساران و باشت با اشاره به اینکه این بانک ۱۰ سال سابقه فعالیت دارد اظهار داشت: این میزان تسهیلات ۷۰درصد وام های پرداخت شده در ۱۰ سال گذشته بانک توسعه تعاون است.
وی بیان کرد: بانک توسعه تعاون براساس اساس نامه مکلف است ۷۰درصد از منابع را در بخش تعاون سرمایه گذاری کند.
مدیر عامل بانک توسعه تعاون ابراز داشت: این بانک پنج هزار میلیارد ریال به عنوان خرید تضمینی محصولات کشاورزی در سال جاری به بهره برداران در سطح کشور پرداخت می کند.
وی بیان کرد: در سال های ۱۳۹۶ و ۹۷ نیز ۶ هزار میلیارد ریال برای خرید تضمینی محصولات کشاورزی به بهره برداران پرداخت شده است.
مهدیان تصریح کرد:نسبت مصارف به منابع این بانک در استان کهگیلویه و بویراحمد ۱۳۵ است به عبارت دیگر اگر ۱۰۰ واحد پول در استان کهگیلویه و بویراحمد از طریق این بانک جذب شده ۱۳۵ واحد منابع در اختیار این استان اختصاص دارد.
مهدیان از تسهیل شرایط پرداخت تسهیلات خرد شامل وام های زیر ۵۰۰میلیون ریال در این بانک در آینده نزدیک خبر داد.
بانک توسعه تعاون ۴۵۰ شعبه با چهار و ۵۰۰ هزار نفر پرسنل در سراسر کشور دارد که ۶ شعبه با ۵۰ پرسنل آن در کهگیلویه و بویراحمد فعالیت می کند.
بانک توسعه تعاون یکی از ۱۲ بانک دولتی کشور است.
۳۵ بانک در کشور فعالیت می کند.
نماینده مردم شهرستان های گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست با اشاره به اینکه امروز ۱۳ طرح اشتغالزا در شهرستان های گچساران و باشت با حضور مسئولان کشوری و استانی بانک توسعه تعاون بازدید شد گفت: استفاده از همه ظرفیت ها برای تکمیل این طرح ها ضروری است.
غلامرضا تاجگردون افزود: در صورت تکمیل این طرح حداقل ۳۰۰ فرصت شغلی جدید ایجاد خواهد شد.
وی میزان سرمایه مورد نیاز این طرح را ۴۰۰ میلیارد ریال برآورد.
نماینده مردم شهرستان های گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بیشتر طرح های بازدید شده تاکنون تسهیلات بانکی دریافت نکرده اند خواستار توجه ویژه به سرمایه گذاران این طرح ها شد.
تاجگردون عنوان کرد: استفاده از طرح کمک های فنی اعتباری (اختصاص ۲۰درصد از بودجه طرح های عمرانی به حمایت سرمایه گذاران حوزه اشتغال) و بانک توسعه تعاون فرصت خوبی برای حمایت از این واحدهای صنعتی است.
نماینده مردم و شهرستان های گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه طرح پتروشیمی این شهرستان با میلیاردها تومان سرمایه گذاری تنها ۳۵۰ فرصت شغلی ایجاد می شود که بخشی از آن به دلیل نیاز به تخصص غیربومی خواهد بود گفت: توجه به طرح های کوچک و متوسط کمک بیشتری به اشتغال می کند.
وی با اشاره به زیاد بودن سهم افراد بی بضاعت در استان کهگیلویه و بویراحمد بر حمایت ویژه از افراد پوشش نهادهای حمایتی برای اشتغال و توانمندسازی این اقشار آسیب پذیر تاکید کرد.
تشکیل یک جلسه در تهران برای تامین اعتبار یک طرح بزرگ مانند کارخانه ریسندگی در گچساران،حمایت از اشتغال نهادهای حمایتی نظیر کمیته امداد امام خمینی (ره)،بهزیستی و بنیادشهید و پرداخت تسهیلات بانکی به طرح های نیمه تمام شهرستان های گچساران و باشت از مصوبات این جلسه بود.
شهرستان های گچساران و باشت با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت در جنوب کهگیلویه و بویراحمد قرار دارند.
۸۱۴۳/۱۶۶۲