قم – ایرنا - استاندار قم بر لزوم تلاش مدیران برای تخصیص اعتبارات ملی جهت طرح‌های اولویت‌دار استان در حوزه‌های زیربنایی و تولیدی تاکید کرد.

به گزارش چهارشنبه‌شب روابط عمومی استانداری قم، بهرام سرمست در جلسه بررسی اهم طرح‌های زیربنایی و تولیدی استان با تقدیر از رویکرد مدیران کشوری در حضور میدانی در استان‌ها، با اشاره به طرح‌های اولویت‌دار استان که در این جلسه مطرح شد اظهار کرد: در کنار این طرح‌ها، برنامه‌های مهم دیگری نیز در دست اقدام است که تخصیص اعتبارات جهت اجرایی شدن آن‌ها ضروری است.

وی جایگاه زیارتی قم را موردتوجه قرار داد و با اشاره به حجم مسافران و زائران استان افزود: فراهم کردن زیرساخت‌های میزبانی از زائران مستلزم تخصیص منابع مالی است که در کنار تک شهرستانی بودن قم، شاهد عدم تخصیص اعتبارات کافی به استان هستیم و لازم است در این زمینه توجه لازم صورت گیرد.

وی حرم مطهر حضرت معصومه (س) را نگین قم دانست و تصریح کرد: مدیریت استان با تخصیص اراضی ۴۸ هکتاری پردیسان به‌عنوان پشتیبان اجرای طرح‌های بهسازی و نوسازی اطراف حرم مطهر، طرح‌های زیرساختی و بازآفرینی مرکز شهر در این منطقه را در دستور کار قرار داد.

سرمست همچنین با تاکید بر تدابیر پیشگیرانه و اقدام‌های کنترلی ستاد مدیریت بحران استان در مواجهه با سیلاب‌های اخیر، ادامه داد: برغم نگرانی‌ها و پیگیری رئیس‌جمهوری و معاون اول ایشان و نیز وزیر کشور در خصوص وضعیت رودخانه قمرود در ایام سیلاب، استان قم در کنار موفقیت در مقابله با سیل نسبت به ارسال کمک‌های مردمی به استان لرستان اقدام نمود.

سیل در ابتدای سال جاری منجر به خسارت‌های جانی و مالی در برخی از نقاط کشور شد.

وی گفت: ضروری است اعتبارات لازم برای جبران خسارات و اجرای طرح‌های آبخیزداری و ساماندهی رودخانه‌های قم در نظر گرفته شود.

معاون فنی، امور زیربنایی و تولیدی سازمان برنامه و بودجه کشور نیز با اشاره به طرح‌های مطرح‌شده در این جلسه، اظهار کرد: با توجه به محدودیت اعتبارات رویکرد تخصیص اعتبار به طرح‌ها، اهمیت اجرایی و امکان عملی اتمام طرح است تا بیشترین کارآیی از منابع محدود فعلی حاصل شود.

حمیدرضا عدل، خسارات سیل در کشور را موردتوجه قرار داد و خاطرنشان کرد: ازآنجاکه اولویت اول اسکان و ارائه خدمات به سیل‌زدگان است، اعتبارات در این بخش تخصیص‌یافته و جبران خسارات زیرساختی و پیشگیری از خسارات مربوط به سیل در اولویت بعدی تخصیص اعتبارات بوده و استان قم نیز در اعتبارات مربوط به سیل مورد توجه قرار خواهد گرفت.

در این جلسه طرح‌های بازآفرینی شهری قم، احداث راه اصلی ساوه- سلفچگان، آوه- قم، قم- گرمسار و اتصال به کمربندی امام علی (ع)، بهسازی محور قم - نیزار، مطالعه و توسعه ضلع شرقی حرم حضرت معصومه (س)، اتصال ریلی منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان به ایستگاه زواریان قم، احداث تاسیسات فاضلاب پردیسان، ایجاد تاسیسات تصفیه‌خانه و مخازن و رینگ آب‌رسانی به شهر قم از کوچری، تکمیل مجتمع‌های آب‌رسانی روستایی اولویت‌دار استان، احداث مترو و تکمیل مونوریل و فرودگاه قم مورد بررسی قرار گرفت.

۱۱۷۵ /