عزیز سهندی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این خیّران با کمکهای مالی و معنوی خود از ۱۲ هزار نیازمند تحت پوشش این نهاد در سطح استان هم اکنون حمایت میکنند.
وی با اشاره به اینکه ۷۰ مرکز نیکوکاری هماکنون با این نهاد همکاری میکند، ادامه داد: شهرستان های نقده و سلماس با ۱۱ مرکز نیکوکاری و میاندوآب با ۱۰ مرکز، بیشترین تعداد مراکز نیکوکاری را در استان دارند.
وی با بیان اینکه این مراکز نیکوکاری ۴۲۰ نفر هیات امنا دارد که کمکهای مردمی را جمعآوری و در بین نیازمندان توزیع میکنند افزود: تا پایان سال ۲۵ مرکز جدید دیگر نیز به شمار مراکز نیکوکاری استان اضافه میشود.
وی با اشاره به راهاندازی سامانهای بنام «سخاوت» در استان برای ساماندهی فعالیت مراکز نیکوکاری ادامه داد: تاکنون ۱۸ موسسه خیریه در ارومیه اطلاعات نیازمندان و خدمات ارائه شده را در این سامانه ثبت کردهاند.
«سهندی» گفت: با بهرهمندی از این سامانه، در صورت مراجعه فرد متقاضی به هرکدام از نهادهای خیریه یا دستگاههای حمایتی، سابقه دریافت کمک آن فرد استخراج شده و مراجعه او به نهادهای خیریه دیگر مشخص میشود.
وی اضافه کرد: علاوه بر آن، طبق این سامانه میزان نیازهای ثبت نامی نیازمندان از جمله تعداد جهیزیهها، وامهای کارگشایی، وام مسکن، کمک هزینههای درمانی و دیگر کمکها مشخص شده و اعتبارات و کمکهای خیریه به سمت بیشترین نیاز گسیل میشود.
مراکز نیکوکاری، تشکلهای مردمی با محوریت مساجد است که به قشر نیازمند جامعه کمکرسانی میکند؛ کمکهای جمعآوری شده از سوی مراکز نیکوکاری، در راستای رفع مشکلات معیشتی، جهیزیه، مسکن، امور فرهنگی، تحصیل و اشتغال نیازمندان هزینه میشود.
بیش از ۱۸۰ هزار نفر در آذربایجانغربی تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) هستند.
احداث مسکن در کنار ارائه کمک هزینههای زندگی، درمانی، تحصیلی، ازدواج و کمکهای موردی از جمله مهمترین وظایف کمیته امداد امام خمینی (ره) به شمار میرود.
این نهاد از سال ۱۳۵۷ خدمات خود را با فرمان امام راحل آغاز کرده و بیش از ۴۰ سال از فعالیت آن میگذرد.
۸۱۳۷/۶۱۸۵/