تهران- ایرنا- هزار و ۲۴۹ نفر از منتخبان بیست و چهارمین المپیاد متمرکز و نیمه متمرکز علمی دانشجویی کشور از امروز (سوم مرداد ماه) رقابت خود را در پردیس فنی و مهندسی شهید عباسپور دانشگاه شهید بهشتی آغاز کردند.

این رقابت تا فردا چهارم مردادماه ادامه دارد و از مجموع شرکت کنندگان حدود ۶۰ درصد را مردان و ۴۰ درصد را زنان تشکیل می‌دهند؛ به عبارت دیگر ۴۹۸ نفر زن و ۷۵۱ نفر مرد هستند.


اسامی رشته‌ها
در بیست و چهارمین دوره از این المپیاد، دانشجویان شامل ۲۳ رشته زبان و ادبیات فارسی، الهیات و معارف اسلامی، علوم اقتصادی، علوم تربیتی، حقوق، علوم جغرافیا، روانشناسی، شیمی، فیزیک، زیست شناسی، ریاضی، آمار، علوم زمین، مهندسی برق، مهندسی شیمی، مهندسی عمران، مهندسی مکانیک، مهندسی صنایع، مهندسی متالورژی، مهندسی کشاورزی (زراعت و اصلاح نباتاب)، مهندسی کامپیوتر، طراحی صنعتی، سلول‌های بنیادی و مهندسی بافت می‌شود.

زمان اعلام نتایج
در هر رشته حدود سه نفر حائز دریافت مدال‌های طلا، نقره و برنز می‌شوند، نتایج نهایی این آزمون اواسط شهریورماه اعلام و نفرات برگزیده با دریافت مدال‌های طلا، نقره و برنز در پاییز امسال تجلیل خواهند شد.

سازمان سنجش به دنبال بین المللی کردن المپیاد علمی دانشجویی نیست

به گزارش روز پنجشنبه خبرنگار دانشگاه و آموزش ابراهیم خدایی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در حاشیه بازدید از این آزمون، گفت: نفرات اول تا سوم هر کدام از این ۲۳ رشته به عضویت بنیاد ملی نخبگان در می آیند.

وی افزود: همچنین نفرات اول تا پانزدهم هر رشته از تسهیلات ورود بدون آزمون به مقطع کارشناسی ارشد بر اساس مصوبه شورای استعداد تحصیلی بهره مند می‌شوند.
به گفته رئیس سازمان سنجش آموزش کشور، برگزیدگان بیست و چهارمین دوره المپیاد علمی دانشجویی کشور در صورت ورود به مقطع دکتری از ۵۰ درصد امتیاز برخوردار می‌شوند.
معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اظهار داشت: هزینه‌های رقابت دانشجویان رشته سلول‌های بنیادی توسط معاونت علمی ریاست جمهوری پرداخت شد چرا که شرکت این رشته در المپیاد علمی دانشجویی، پیشنهاد این معاونت بود.
وی درباره برگزاری این المپیاد به صورت بین المللی، خاطرنشان کرد: هیچ محدودیتی برای پذیرش دانشجویان خارجی مشغول به تحصیل در ایران در این المپیاد علمی دانشجویی وجود ندارد، هر چند سازمان سنجش آموزش کشور به دنبال بین المللی کردن این رقابت نیست./