کرمان - ایرنا -به گفته مدیرکل فنی و حرفه ای استان کرمان ۷۵ درصد ساعت های آموزش در این مراکز عملی است تا پنجه های فرد برای ورود به بازار کار کارآمد شود.

به گزارش ایرنا محمد رضا جهانگیری روز پنجشنبه در نشست خبری به مناسبت هفته ملی مهارت افزود:  آموزش های مهارتی در بیش از ۲۴ مرکز آموزش فنی حرفه ای ثابت دولتی و بیش از ۶۰۰ مرکز آموزشی آزاد استان کرمان به افراد علاقمند ارائه می شود.
وی  تصریح کرد: : داشتن مهارت لازمه اشتغال است و فردی که دارای مهارت و تخصص باشد شانس اشتغال بالاتری نسبت به سایر افراد جامعه دارد.  
مدیرکل فنی حرفه ای استان کرمان  اظهار داشت: در سال تحصیلی ۹۷-۹۸ با اجرای طرح ایران مهارت، ۶۰ ساعت دوره مهارتی جدای از سیستم درسی دانش‌آموزان در مدارس گذاشته شدو حدور هشت هزار نفر از دانش آموزان در این دوره ها شرکت کردند.
جهانگیری با اشاره به موفقیت اجرای طرح های مهارت آموزی افزود: تقریبا ۵۸ درصد دوره های فنی و حرفه ای به اشتغال منجر می شود و دانش آموزان باید هدایت تحصیلی شوند و بتوانند از ابتدا مهارت آموزی را داشته باشند.
وی گفت: به تنهایی امکان پاسخگویی به نیازهای مهارتی کشور را نداریم و بهره‌وری دولت در بخش آموزش پایین است و باید بخش خصوصی را وارد چرخه آموزش های مهارتی کنیم.
مدیر کل فنی و حرفه ای استان کرمان تصریح کرد: در آیین نامه جدید، توسعه کمی آموزشگاه های مهارتی را متوقف کردیم و بر مبنای کیفیت و انعطاف عمل می شود.
وی با اشاره به فقر مهارتی در حاشیه شهر اظهار داشت: از سال گذشته ۱۰ پایگاه و خانه مهارت درمناطق حاشیه ای شهر راه اندازی شده که افراد آموزش های مهارتی را در آنها فرا می گیرند.
جهانگیری بیان کرد: طرح های آموزش در پادگان ها در قالب خانه مهارت به سربازان ارائه می شود و کسانی که گواهینامه مهارتی دریافت کنند از تسهیلات ۳۰ میلیون تومانی بهره مند می شوند.
وی ادامه داد: توانستیم با ارائه آموزش های مهارتی ۸۰۰ نفر از زتان سرپرست خانوار، استقلال پایدار اقتصادی آنها را تضمین کنیم.
از ۳۱ تیر تا ۶ مرداد هفته مهارت آموزی نام گذاری شده است.
۷۴۳۷/ ۵۰۵۴