مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد روز شنبه در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: دو نفر از تکنسینهای اورژانس ۱۱۵ این کلانشهر دیشب زمانی که دست اندرکار انجام وظیفه بودند از سوی بیمار و یکی از همراهانش به شدت مضروب و به خاطر جراحات وارده به بیمارستان طالقانی مشهد منتقل شدند.
دکتر رضا وفایی نژاد افزود: این حادثه هنگام انتقال بیماری به آمبولانس رخ داد که در حالت هوشیاری عادی نبود.
وی افزود: یکی از این تکنسینها که دیشب در بیمارستان طالقانی مشهد بستری شده بود صبح امروز پس از درمان مرخص شد اما دیگر تکنسین مجروح بخاطر شک پزشکان نسبت به ایراد آسیب مغزی هنوز ر بیمارستان تحت معالجه قرار دارد.
مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: روز دوم مرداد ماه جاری در یکی دیگر از ماموریتهای اورژانس نیز تکنسین این نهاد از سوی همراه بیمار مورد ضرب و شتم شدید از ناحیه سر و صورت قرار گرفته بود.
وی با ابراز تاسف شدید از بروز این حوادث غیرقابل قبول که از سوی همراهان برخی بیماران رخ می دهد و امنیت کارکنان اورژانس ۱۱۵ را به خطر انداخته گفت: اورژانس با همکاری دفتر حقوقی دانشگاه علوم پزشکی مشهد پیگیری قضایی را به منظور احقاق حقوق تکنسینهای آسیب دیده و تامین امنیت دیگر پرسنل به استناد ماده واحده قانون حمایت قضایی از کارکنان دولت را انجام خواهد داد.
وی همچنین تعداد کارکنان اورژانس ۱۱۵ در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد را ۸۵۰ نفر اعلام و بیان کرد: ۵۰۰ نفر از این تعداد در کلانشهر مشهد انجام وظیفه می کنند.
دکتر وفایی نژاد افزود: هم اینک ۱۴۲ پایگاه شهری و جادهای با ۱۶۱ دستگاه آمبولانس زیر پوشش خدمات اورژانس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سطح استان خراسان رضوی فعالیت دارند.
وی گفت: سالانه ۳۲۰ هزار مأموریت اورژانس ۱۱۵ در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام میشود که ۲۵۰ هزار مورد آن مربوط به شهر مشهد است.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد که به عنوان قطب پزشکی شمال شرق کشور مطرح است پنج میلیون نفر از جمعیت شش میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی را زیر پوشش دارد. بقیه جمعیت این استان توسط دانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت حیدریه، تربت جام و نیشابور خدمات رسانی میشوند.
۳۰۲۷/۱۸۵۸