به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک از کاراکاس، «نیکلاس مادورو» روز گذشته(جمعه) در دیدار با «دیه گو ماسرا» رئیس بخش آمریکای لاتین سازمان توسعه صنعتی وابسته به سازمان ملل متحد این مساله را اعلام کرد.
وی در این دیدار خاطر نشان کرد: الگوی اقتصادی ونزوئلا شکل مناسبی ندارد و به نفت وابسته است. ما در مسیری قرار داریم که بتدریج وابستگی اقتصاد کشور را به نفت کاهش دهیم.
براساس اعلام سازمان اُپک، حدود 99 درصد درآمدهای صادراتی ونزوئلا از فروش نفت است.
ونزوئلا که ماههاست با شدیدترین چالشهای اقتصادی چند دهه اخیر از جمله مواد غذایی و دارو به دلیل فشارهای گسترده از سوی آمریکا روبرو بوده، همچنان بدنبال راههای مختلف برای جبران هزینه و درآمدهای خود است و در این راستا دولت مادورو توانسته برای بدست آوردن درآمد و به رغم مواجهه با تحریمهای آمریکا، بخشی از ذخایر طلا خود را به فروش برساند.
همچنین در این راستا دولت مادورو امیدوار است با همکاری کشورهایی همچون روسیه و چین با تحریمهای اقتصادی آمریکا مقابله کند.
مشکلات اقتصادی برای چند ماه ونزوئلا را به سوی بحرانی سیاسی کشانده است.
بحران اقتصادی در این کشور باعث کمبود مواد غذایی و دارو، قطعی برق و سیل عظیمی از مهاجرت شده است. طی سالهای گذشته دستکم سه میلیون نفر از این کشور به کشورهای دیگر گریخته اند.
در ژانویه سال ۲۰۱۹ (دی ۱۳۹۷) "خوان گوایدو" رئیس مجمع ملی ونزوئلا با شروع مجدد دولت نیکلاس مادورو، صحت انتخابات ریاست جمهوری را زیر سووال برد و خود را به عنوان رئیس جمهوری موقت ونزوئلا معرفی کرد، از آن زمان تاکنون بحران سیاسی به بحران اقتصادی افزوده شده است.