حجت الاسلام روح الله میرزایی گودرزی روز شنبه در آیین امضای تفاهم نامه سازمان انتقال خون با ستاد اجرایی امر به معروف و نهی از منکر و همچنین رونمایی از ۵۰ میلیون اهداکننده خون افزود: امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اگر احیا شود باقی فرائض دینی نیز احیا خواهد شد و بسیاری از مسائل کشور نیز حل می شود .
وی ادامه داد :متاسفانه امر به معروف و نهی از منکر امروز در جامعه به حالت خوبی اجرا نمیشود و در بین مردم این مهم کم رنگ شده شده است، اگر این فریضه گسترش یابد مردم شیرینی کارایی و کار سازی آن را خواهند دید موضوعی که مقام معظم رهبری هم همواره بر آن تاکید دارند .
قائم مقام ستاد اجرایی امر به معروف و نهی از منکر تصریح کرد :مقام معظم رهبری می فرمایند اگر این کار انجام شود دیگر مردم نمی گویند که امر به معروف و نهی از منکر، فضولی در کار یکدیگر است.
وی ادامه داد: باید نشان داد که امر به معروف و نهی از منکر یک تعامل و نظارت اجتماعی برای حل مسائل کشور و جامعه است.
میرزایی گودرزی گفت: امربه معروف و نهی از منکر اگر در عرصههای مختلف بازتعریف شود و مردم شیرینی آن را بچشند میتواند در جامعه مانند مسائل مربوط به محیط زیست مفید باشد و مردم کارآیی آن را درک خواهند کرد .
وی با بیان اینکه امروز باید پرچمدار در امر به معروف و نهی از منکر در تمام عرصهها باشیم تاکید کرد: سازمان انتقال خون ایران چند میلیون نفر اهدا کننده دارد در حالی که در برخی از کشورها اهدای خون یک تجارت است در ایران این طور نیست و به عنوان یک ایثار و گذشت و نوع دوستی از آن یاد می شود.
وی اضافه کرد :باید کمک کنیم تا امربه معروف و نهی از منکر هم مانند اهدای خون در سطح کشور گسترش یابد و همه اقشار جامعه با ظرفیت کامل در این حوزه پای کار بیایند.
در این آیین با حضور مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران و قائم مقام ستاد اجرایی امر به معروف و نهی از منکر تفاهمنامهای به امضا رسید و از تمبر ۵۰ میلیون اهداکننده خون از زمان تأسیس سازمان انتقال خون (از سال ۱۳۵۳ تا خرداد ۹۸) رونمایی شد.
تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۰
تهران - ایرنا - قائم مقام ستاد اجرایی امر به معروف و نهی از منکر با بیان اینکه امروز باید پرچمدار این فریضه در تمام عرصهها باشیم گفت: برای انجام فریضه امربه معروف و نهی از منکر میتوان از ظرفیت های سازمان های مردم نهاد و طلایه داران عرصههای اجتماعی کمک گرفت.