تهران- ایرنا- وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نشستی با خیرین مهارتی گفت: باید میان آموزش های عالی و فنی و حرفه‌ای هماهنگی به وجود بیاید چرا که آموزش های مهارتی در کشور آثار ماندگار دارد.

به گزارش مرکز روابط عمومی واطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «محمد شریعتمداری»  در نشستی با خیرین مهارتی که امروز- شنبه- در محل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد، اظهار داشت: پایه هایی که در دوره ابتدایی تا دبیرستان گذاشته می شود تا توانمندی ها در قالب هدایت تحصیلی صحیح شناسایی و شکوفا شود باید مورد توجه قرار بگیرد و حتما ایجاد مشوق ها می‌تواند به توسعه آموزش های مهارتی کمک کند.

وی ضمن تقدیر از فعالیت های خیرخواهانه خیرین در جامعه افزود: وقتی خیرین با کمک به فراگیری یک مهارت به خانواده ها، آنها را توانمند کرده و از فقر خارج می کنند یک اقدام ماندگار انجام داده اند که باقیات و صالحات است.  

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: اغلب ما اثر یادگیری های مهارتی را لمس کرده ایم.

شریعتمداری در ادامه به بیان تجارب خود در دوره تحصیل پرداخت و عنوان کرد: آنچه باقی می ماند مهارت های فنی است که مفید خواهد بود.  

آموزش های مهارتی منفعت اقتصادی برای واحدهای صنعتی به دنبال دارد

وی در ادامه خاطرنشان کرد: دبیرخانه شورای عالی آموزش مهارتی به تازگی برای ایجاد هماهنگی بین دستگاهی دایر شده است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به آموزش های مهارتی به اقشار مختلف از جمله سربازان گفت: آموزش های مهارتی منفعت اقتصادی برای واحدهای صنعتی به دنبال خواهد داشت و کارآفرینان می توانند به نحو احسن از آن بهره مند شوند و با ارتقای بهره وری در نهایت باعث ارتقا و کمک به اقتصاد ملی شوند.

شریعتمداری تصریح کرد: این وزارتخانه تلاش کرده تا نیازهای بازار کار را به تفکیک مناطق و به طور دقیق شناسایی و مزیت های نسبی مناطق را احصا کند.   

برای انعقاد تفاهم نامه مشترک با خیرین مهارتی و مدرسه ساز آمادگی داریم

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه بر ضرورت همکاری با تشکل ها و سازمان های مردم نهاد تاکید کرد و از اعلام آمادگی برای انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک با خیرین مهارتی و مدرسه ساز خبر داد.