به گزارش پایگاه خبری العهد، «عبدالامیر قبلان» رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان تاکید کرد، دو جوان بحرینی که به دست آل خلیفه اعدام شدند، در خیل شهدای مظلومی هستند که در چارچوب سیاستهای ظالمانه منامه در حق بحرینیهایی که خواسته های مشروعی دارند، به شهادت رسیدند.
قبلان همچنین تصریح کرد، درخواست نهادهای مختلف حقوق بشری جهان برای توقف اجرای حکم اعدام این دو جوان بحرینی بیفایده بود و دولت بحرین تمام استاندارهای قانونی، انسانی و حقوقی را زیر پا گذاشت.
به رغم مخالفت های شدید و درخواست ها برای لغو اعدام دو فعال سیاسی بحرینی، رژیم آل خلیفه در ادامه اقدامات سرکوبگرانه خود صبح دیروز (شنبه) حکم اعدام"احمد عیسی الملالی" (۲۴ ساله) و "علی محمد العرب" (۲۵ ساله) دو فعال سیاسی جوان بحرینی را اجرا کرد .
سازمان عفو بین الملل روز جمعه با ابراز نگرانی از احتمال اجرای قریب الوقوع اعدام دو فعال سیاسی بحرینی، از شاه این کشور خواست فورا اجرای این حکم را متوقف کند.
عفو بین المللی افزود که خبرهای وحشتناکی از احتمال اعدام قریب الوقوع «علی العرب» و «احمد الملالی» منتشر شده که در محاکمه ای ظالمانه و با استناد به اعترافات اجباری به اعدام محکوم شدند.
این سازمان در گزارش خود آورده بود که بحرین باید فورا اجرای حکم اعدام این دو شهروند را متوقف کند. این دو فرد احتمالا طی ۲۴ ساعت آینده جان خود را از دست خواهند داد و باید متحدان بحرین به ویژه آمریکا و انگلیس قاطعانه از مقام های این کشور بخواهند تا اعدام آن ها را متوقف کنند.
در همین حال «اگنس کالامارد» گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل با صدور بیانیه ای از رژیم آل خلیفه خواست تا فورا حکم اعدام این دو فعال سیاسی را لغو کرده و به اجرای قوانین بین المللی پایبند باشد.
اعدام این دو فعال سیاسی به اتهام واهی حمایت از گروههای تروریستی مردم بحرین را به خیابان ها کشاند.
مناطق مختلف بحرین عصر شنبه در اعتراض به اعدام دو فعال سیاسی شاهد تظاهرات و درگیری با نیروهای امنیتی بود.
بر اساس گزارش های منتشر شده در شبکه های اجتماعی، مردم این کشور در محله ها و شهرک های الدیه، العکر، بنی حمره، البلاد القدیم و السهله دست به تظاهرات اعتراضی زدند و نیروهای امنیتی با تظاهرات کنندگان خشمگین درگیر شدند.
بحرین از زمان سرکوب قیام مردمی در سال ۲۰۱۱ میلادی تاکنون شاهد موج اعتراضات مردمی است که خواستار اصلاحات سیاسی در این کشور هستند.
به گفته فعالان بحرینی، شمار زیادی از شخصیت ها و رهبران گروه های مخالف، پزشکان، معلمان، دانش آموزان و کارمندان بخش عمومی در زندانهای بحرین شکنجه شده اند.
رژیم آل خلیفه با حمایت های دولت های غربی از جمله انگلیس و با کمک نظامیان عربستان و ماموران امنیتی امارات که در قالب نیروهای سپر جزیره در بحرین مستقر شده اند، اعتراضات مسالمت آمیز مردمی این کشور را با شدیدترین شکل سرکوب می کند.