تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۲

کرمان - ایرنا - سند گردشگری استان کرمان در قالب برنامه ششم توسعه بازنگری و سند جدید گردشگری با مشارکت دستگاه ها و افراد با تجربه و متخصص این حوزه در استان تهیه می شود.

به گزارش ایرنا، معاون امور عمرانی استانداری کرمان روز یکشنبه در نشست ستاد خدمات سفر ویژه تابستان با اشاره به تشکیل منظم جلسات این ستاد گفت: رونق گردشگری، توزیع سفر استان، نظارت بر اماکن، امنیت گردشگری، کنترل ترافیک و غیره از جمله وظایف و فعالیت های این ستاد محسوب می شود.

سید مصطفی آیت اللهی موسوی افزود: سال گذشته برای اطلاع رسانی و تبلیغات گردشگری استان کرمان اقداماتی توسط راه آهن و هواپیمایی ماهان انجام شد که نتایج خوبی داشت.

وی با بیان اینکه در نمایشگاه های بین المللی گردشگری حضور نداریم تصریح کرد: شرکت در این نمایشگاه ها برای شناسایی و معرفی اماکن و جاذبه های گردشگری در استان کرمان موثر است و باید ااز این ظرفیت استفاده کنیم.

معاون امور عمرانی استانداری کرمان تاکید کرد: استفاده از ظرفیت رسانه ها و خبرگزاری ها در شناسایی و معرفی گردشگری در داخل و خارج از کشور بسیار مفید است و به تحقق این اهداف کمک شایانی می کند.

وی با اشاره به ثبت 12 اثر در فهرست آثار ناملموس ملی از استان کرمان اظهار داشت: آئین بازی رحمانی منوجان، آئین قنبرخوانی شهرستان های رفسنجان و زرند، فن تهیه مشک کرمان، مهارت پخت آبگوشت امام حسینی، مهارت پخت سنتی کماچ شهرستان زرند، قنبرخوانی در داوران رفسنجان و شعبجره زرند، مراسم آجیل برون روستای مهر صالح شهرستان بافت، شابارون، آئین تمنای باران در روستای جمیل آباد بافت، فن تهیه و نگهداری گوشت قورمه، مراسم علم بندی در روستای بیل آباد شهرستان زرند و آئین پخت آش حسین روستای ده علی کوهبنان به ثبت ملی رسیدند.

آیت اللهی موسوی تاکید کرد: کمیته هماهنگی تسهیل سفر باید تشکیل شود و با مشارکت سایر دستگاه های ذیربط تمام کمیته های گردشگری ستاد خدمات سفر استان فعال باشند.

وی گفت: پیگیری‌های لازم برای برقراری پرواز کرمان - استانبول در حال انجام است و برای حضور در نمایشگاه‌های بین‌المللی باید همه ارگان‌های دولتی و خصوصی پای کار آمده و مشارکت لازم را داشته باشند.

استان کرمان با هفت اثر ثبت جهانی، 700 اثر ثبت ملی و هزاران جاذبه طبیعی و تاریخی از مقاصد مهم گردشگری کشور محسوب می شود.

3029/7437