ایرنا - استان‌ها - اجرای طرح توسعه مشاغل خانگی در ۹ استان کشور، بهره برداری از مجتمع فرهنگی رودان هرمزگان با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش‌های فنی و حرفه ای بیکاری را به زانو در می‌آورد و مکران یاقوت توسعه اقتصادی ایران از جمله مهمترین مطالب ۲۴ ساعت گذشته سایت سراسری ایرنا استان‌ها به شمار می رود.

خروجی سراسری استان‌ها، ویترین اخبار مهم و ملی ۳۱ سایت استانی خبرگزاری جمهوری اسلامی است که به صورت روزانه حدود ۲۰۰ فرآورده خبری شامل خبر، گزارش و میزگرد در آن انتشار می‌یابد و چکیده مهم‌ترین آنها هر روز برای آگاهی و بهره برداری مخاطبان ارائه می‌شود.

بخشی از مهمترین فرآورده‌های خبری ۲۴ ساعت گذشته ایرنا استان‌ها در پی می‌آید:

ششم مرداد روز ملی کارآفرینی و آموزش‌های فنی و حرفه‌ای/آنچه بیکاری را به زانو درمی‌آورد

اشتغال دغدغه جامعه برای جوانان است، تغییر شکل اشتغال به سمت حرفه‌های مبتنی بر مهارت، اهمیت مساله مهارت‌آموزی و کارآفرینی را برجسته کرده است، از سویی نیاز است تا جهت‌دهی مناسب به مهارت‌ها، بازاریابی و ارتقای شاخص‌های کارآفرینی، همواره مدنظر برنامه‌ریزان قرار گیرد.

رکن اصلی اشتغال در کشورهای توسعه یافته مهارت آموزی است و به منظور پیوند با بازار کار جوانان می توانند با آموزش های کوتاه مدت به کسب و کار مشغول شوند؛ در این میان زنجیره اصلی آموزش های مهارتی و بازار را باید کارآفرینی دانست.

آموزش مبنای کسب هر شغلی است و مشاغل خدماتی در جوامع توسعه‌یافته بستر مناسبی برای اشتغال جوانانی است که نخواسته اند وارد دانشگاه شوند، اما در ایران وضعیت به گونه ای دیگر رقم  می خورد، دانش آموزان برای دستیابی به شغل، آن هم از نوع دولتی، پس از اتمام تحصیلات متوسطه، راهی دانشگاه می شوند تا بتوانند هرچه سریع تر استخدام شوند.

طرح توسعه مشاغل خانگی در ۹ استان کشور اجرا می شود

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی کشور گفت: براساس تفاهم نامه این سازمان با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی طرح توسعه مشاغل خانگی در ۹ استان کشور با جامعه هدف ۲۰ هزار نفر به ویژه زنان سرپرست خانوار اجرا می شود.

حمیدرضا طیبی در دیدار با استاندار قزوین افزود: در این طرح به جای ارایه تسهیلات، مزیت های هر استان در حوزه مشاغل خانگی شناسایی می شود و سپس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در زمینه ورود به بازار و فروش محصولات از افراد حمایت می کند.

مجتمع فرهنگی هنری رودان با حضور وزیر فرهنگ به بهره برداری رسید

مجتمع فرهنگی هنری رودکان شهرستان رودان روز یکشنبه با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، استاندار هرمزگان و جمعی از مدیران استانی و محلی به بهره برداری رسید.

این مجمتع در زمینی به گستره ۲ هزار و ۵۰۰ مترمربع و زیربنای هزار و ۱۵۰ مترمربع ساخته شده است.

مجتمع فرهنگی هنری رودکان شامل سالن آمفی تئاتر ۱۴۰ نفری، نگارخانه، کتابخانه، پایگاه‌های آموزشی و فضای اداری است.

این مجتمع فرهنگی هنری که ساخت آن از سال ۸۸ آغاز شده، حدود ۳۱ میلیارد ریال هزینه شده است.

مکران یاقوت توسعه اقتصادی ایران

مکران منطقه ای است که شرایط راهبردی منحصر به فردی دارد و می‌تواند به‌ عنوان یاقوت توسعه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی هرمزگان و حتی کشور مطرح باشد.

فرماندار جاسک معتقد است که مکران دیاری کهن و باشکوه است که در سراسر مرز ساحلی خود با آب‌های آزاد بین المللی مجاورت دارد و دارای ظرفیت های کم نظیری در بحث توسعه و سرمایه گذاری است.

محمد رادمهر افزود: سرمایه گذاران و شرکت‌های خصوصی اگر به دنبال توسعه کشور و کسب سود هستند نباید از ظرفیت بالای شهرستان جاسک در حوزه سرمایه گذازی و فرصت طلایی مکران غافل باشند.

رکورد تولید کارخانه فولاد چهارمحال و بختیاری شکسته شد

مدیرعامل شرکت فولاد سفیددشت چهارمحال و بختیاری از تولید ۷۰ هزار تن محصول در تیرماه امسال خبر داد و گفت: رکورد تولید ماهانه محصول این مجتمع شکسته شد.

محمود ارباب زاد اظهار داشت : این مجتمع با اتکا به توان نیروهای متخصص خود ، تولید ماهانه را از کمتر از ۵۰ هزار تن در ماه سال گذشته، امسال به ۷۰ هزار تن در ماه تیرماه افزایش داد که این رکورد در تاریخ راه اندازی این مجتمع بی سابقه بوده است.  

وی، پیش بینی تولید محصول این مجتمع صنعتی در سال جاری را  ۷۰۰ هزار تن برآورد کرد و افزود: عملیات ساخت کارخانه فولاد استان از سال ۸۶ با ظرفیت اولیه تولید سالانه ۸۰۰ هزار تن آغاز شد. 


۱۲۹۰ میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید در بوشهر پرداخت شد

در مرحله دوم پرداخت تسهیلات رونق تولید در بوشهر بیش از یک هزار و ۲۹۰ میلیارد ریال تسهیلات به بنگاه های اقتصادی این استان پرداخت شده است.

این میزان تسهیلات به منظور توسعه طرح‌ها و فعال سازی واحدهای تولیدی استان از زمان آغاز مرحله دوم طرح پرداخت تسهیلات رونق تولید در نیمه دوم سال ۹۷ تاکنون در اختیار ۶۱ بنگاه تولیدی قرار گرفته است.

چشم انداز توسعه اقتصادی و اشتغال در «گچساران و باشت»

وجود چندین طرح سرمایه گذاری بزرگ اقتصادی در کنار تخصیص آب کشاورزی و صنعت و همچنین سفر چندین تیم اقتصادی ملی چشم انداز امید بخشی برای آینده اشتغال در شهرستان‌های گچساران و باشت در جنوب کهگیلویه و بویراحمد ترسیم کرده است.

وجود ۲ سد چم شیر و کوثر و بی بهره بودن گچساران از آب کشاورزی و صنعت از سویی و طولانی شدن روند پتروشیمی گچساران در کنار اشباع شدن کار در صنعت نفت از سوی دیگر به رغمی که شهرستان گچساران به بام نفتی ایران شهرت دارد اشتغال را برای جوانان این خطه به رویایی دست نایافتنی تبدیل کرده بود. 

در حالی که تا چند سال پیش مردم این شهرستان ها  امید چندانی به توسعه اقتصادی نداشتند اما اعتباراتی مانند کمک های فنی (اختصاص ۲۰درصد بودجه عمرانی برای حمایت از سرمایه گذاران)، طرح یارانه دستمزد، تسهیلات اشتغال روستایی و عشایر و سفر مسئولان ارشد اقتصادی در کنار ظرفیت های گردشگری،کشاورزی و صنعت ، فرصت های بی نظیری برای رونق تولید و اشتغال در شهرستان های گچساران و باشت فراهم کرده است.

سطح تشکیلاتی دانشگاه خلیج فارس ارتقا یافت

رئیس دانشگاه خلیج فارس افزود: بر اساس اعلام مدیرکل دفتر برنامه، بودجه و تشکیلات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاه خلیج فارس با ارتقا و بهبود شاخص های تشکیلاتی توانست از دانشگاه سطح ۳ به ۲ ارتقا یابد.
عبدالمجید مصلح افزود: بر اساس شاخص های تشکیلاتی، ارتقای یک دانشگاه از یک سطح به سطح دیگر مستلزم بهبود شرایط در شاخص هایی مانند شمار دانشجویان، اعضای هیات علمی، کارمند، دانشکده، رشته گرایش ها، گروه های آموزشی مستقل و مجلات دارای رتبه علمی است.