حمیده حبیبی روز دوشنبه در نشست خبری پویش «سیل کارآفرینی» به عنوان پیوست فرهنگی دوازدهمین جشنواره وب و موبایل ایران افزود: این پویش با حمایت این جشنواره و با هدف رونق بخشیدن به کسب وکارهای خرد و راهاندازی مجدد چرخه اقتصادی در مناطق سیلزده تعریف شده است. شهرستان پلدختر نقطه شروع آن خواهد بود و با هدف تعمیر و تهیه لوازم کسب وکار برای کسانی که در سیل اخیر لوازم کارشان آسیب دیده یا مفقود شده، فعالیت خود را شروع کرده است.
وی بیان کرد: سیلی که ابتدای سال جاری در غرب کشور رخ داد، چهار استان را درگیر کرد و چرخه اقتصادی را در برخی شهرهای این استانها نابود کرده است. با راهاندازی این پویش در نظر داریم همانطور که سیل به یکباره وارد زندگی مردم شد، سیل کمکهای مردمی نیز در خصوص کسب و کار وارد زندگی مردم در این مناطق شود.
حبیبی اظهارکرد: ۹۰ درصد مغازههای پلدختر که در آن کسب و کاری فراهم بود، اکنون یا بسته است و یا خالی از ابزار و یا وسایل جهت کسب و کار است. طبق بررسی میدانی به این نتیجه رسیدیم که هیچ کس در حال حاضر توجهی ندارد که اگر کسب و کار خانوادهای فعال شود، امید به شهر باز میگردد و رونق اقتصادی ایجاد خواهد شد.
وی گفت: با مصاحبه و تایید از معتمدان محلی توانستیم ۵۰ مورد کسب و کار خرد در زمینه آرایشگری، خیاطی، خدمات کامپیوتری و ... را شناسایی کنیم و اکنون روی سایت رانگو ( تامین مالی جمعی ) قرار دهیم که ارزش تقریبی این پروژهها ۴۳۰ میلیون تومان است.
بنیانگذار رانگو افزود: هدف این کمپین، شفافیت و گزارش است. گزارش کسب و کارهایی که در این پویش همکاری میکنند بر روی سایت رانگو نمایش داده میشود.
وی گفت: این پویش جهت کمک به رونق چرخه اقتصاد در این شهر آمادگی دارد وسایل و ابزارهای مورد نیاز برای کسب و کارها را نیز جمع آوری کرده و در اختیار افراد شناسایی شده قرار دهد.
حبیبی افزود: در این پویش برای راهاندازی کسب و کار هر فرد ۵ تا ۱۰ میلیون تومان در نظر گرفتهایم اما برای اینکه تعداد بیشتری را تحت پوشش قرار دهیم و نیز مبلغ بیشتری پرداخت شود، نیاز به همیاری بیشتری است.