به گزارش امروز (چهارشنبه) پایگاه خبری "مرآت البحرین"، کولفیل روز گذشته در میان جمعی از خبرنگاران در یک نشست مطبوعاتی در ژنو اعلام کرد: به رغم آنکه کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل جمعه هفته گذشته در خصوص اعدام فعالان سیاسی در بحرین هشدار داده بود، آل خلیفه دو فعال سیاسی در این کشور را اعدام کرد.
به گفته کولفیل، رژیم آل خلیفه بدون سیر مراحل قانونی و محاکمه قضایی با اعتراف گرفتن از دو فرد مذکور زیر شکنجه های شدید آنان را اعدام کرد.
سخنگوی رسمی کمیساریای عالی حقوق بشر اضافه کرد: شمار زیادی از زندانیان و فعالان بحرینی بازداشت شده در زندان های این کشور، همچنان منتظر اجرای حکم اعدام خود هستند و ما درباره وضعیت آنان در آینده نگران هستیم.
وی از رژیم آل خلیفه خواست تا هرچه سریعتر حکم اعدام را در این کشور برای همیشه متوقف کند و باقی متهمین را به شیوه قانونی و سیر مراحل قضایی عادلانه محاکمه نماید.
براساس گزارش خبرگزاری رسمی بحرین، روز شنبه (5مرداد) سه نفر از شهروندان بحرینی اعدام شدند که دو نفر از آنها با ادعای ارتباط با گروههای تروریستی و یک نفر نیز به اتهام قتل اعدام شدند.
سازمان عفو بین الملل یک روز پیش از اجرای حکم اعدام دو فعال سیاسی بحرینی، با ابراز نگرانی از احتمال اجرای قریب الوقوع اعدام آنها، از شاه این کشور خواست فورا اجرای این حکم را متوقف کند.
عفو بین المللی اعلام کرده بود: خبرهای وحشتناکی از احتمال اعدام قریب الوقوع «علی العرب» و «احمد الملالی» منتشر شده که در محاکمه ای ظالمانه و با استناد به اعترافات اجباری به اعدام محکوم شدند.
بحرین از زمان سرکوب قیام مردمی در سال ۲۰۱۱ میلادی تاکنون شاهد موج اعتراضات مردمی است که خواستار اصلاحات سیاسی در این کشور هستند.
به گفته فعالان بحرینی، شمار زیادی از شخصیت ها و رهبران گروه های مخالف، پزشکان، معلمان، دانش آموزان و کارمندان بخش عمومی در زندانهای بحرین شکنجه شده اند.
رژیم آل خلیفه با حمایت های دولت های غربی از جمله انگلیس و آمریکا و همچنین با کمک نظامیان عربستان و ماموران امنیتی امارات که در قالب نیروهای سپر جزیره در بحرین مستقر شده اند، اعتراضات مسالمت آمیز مردمی این کشور را با شدیدترین شکل سرکوب می کند.
تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۶
تهران – ایرنا – "رابرت کولفیل" سخنگوی رسمی کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل با ابراز نگرانی در خصوص اوضاع حقوق بشر در بحرین، اعدام فعالان سیاسی در این کشور را به شدت محکوم کرد.