جارت بلانک در توئیتی اضافه کرد: درباره اینکه گفته می شود؛ ایالات متحده می خواهد "با کسی که تصمیم گیرنده اصلی است تماس برقرار کند" شما در واقع به یک نماینده مطمئن نیاز دارید، نه تصمیم گیرنده.
به گفته وی، برخی افراد در دولت ترامپ احمق هستند، برخی دروغگو، برخی هر دو و بسیاری از آنان خطرناک هستند.
به گزارش ایرنا، خبرگزاری رویترز 28 تیر به نقل از یک مقام ارشد کاخ سفید نوشت: محمدجواد ظریف در سیاست خارجی جمهوری اسلامی «قدرت تصمیمگیری ندارد» و هر پیامی از سوی ایران باید مستقیماً توسط رهبر یا رئیس جمهوری آن کشور مطرح شود.
همچنین خزانه داری آمریکا که به اتاق جنگ اقتصادی این کشور علیه مردم ایران تبدیل شده، دیشب ظریف را در فهرست تحریمی خود قرار داد.
در اطلاعیه دفتر کنترل دارایی های خارجی خزانه داری آمریکا، دلیل تحریم وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، تبعیت مستقیم یا غیر مستقیم از رهبر معظم انقلاب اسلامی اعلام شده است.
این بیانیه می افزاید: در 24 ژوئن 2019 (3 تیر 1398) رئیس جمهوری آمریکا دستور اجرایی برای تحریم رهبر عالی انقلاب اسلامی ایران و دفتر رهبری را صادر کرد و اجازه داد سایر افراد مرتبط با رهبر ایران تحریم شوند.
استیون منوچین وزیر جنگ اقتصادی آمریکا علیه مردم ایران نیز اظهار کرده است؛ جواد ظریف بی پروا دستورات رهبر عالی ایران را اجرا می کند و سخنگوی اصلی آنچه که او رژیم ایران نامید، در سراسر جهان است.
اقدام اخیر خزانه داری آمریکا که به طور مسلم در هماهنگی با رئیس جمهوری این کشور انجام شده، بخوبی گویای آن است که ادعای مذاکرات بدون پیش شرط از سوی کاخ سفید، ادعایی پوچ است؛ چرا که با تحریم رئیس دستگاه دیپلماسی، راه بر هرگونه مذاکره ای بسته شده و مشخص نیست آمریکایی ها قرار است با چه کسی مذاکره کنند.
محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران در واکنش به تحریم خود توسط دولت آمریکا، گفت: متشکرم که مرا تهدید بزرگی برای پیاده کردن اهداف و برنامه های تان قلمداد می کنید.
وی، بامداد پنجشنبه در توئیتی افزود: آمریکا میگوید مرا به عنوان «سخنگوی اصلی ایران در سرتاسر جهان» تحریم کرده است؛ واقعیت آنقدر دردناک است؟
ظریف اظهار کرد: این تحریم بر من یا خانواده من هیچ اثری ندارد؛ چرا که من خارج از ایران، هیچ دارایی یا منافعی ندارم. متشکرم که مرا چنین تهدید بزرگی برای اهدافتان میپندارید.