تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۹

همدان- ایرنا- عضو هیات مدیره مناطق نمونه گردشگری کشور گفت: زیبایی های طبیعی و اماکن توریستی و تفریحی استان های غرب کشور از جمله همدان ناشناخته است.

سعید ترابیان چهارشنبه شب در جمع خبرنگاران افزود: اگر این ظرفیت ها به خوبی تبلیغ شود موجب جذب گردشگر از اقصی نقاط کشور و جهان می شود.

رئیس هیات مدیره مجتمع تفریحی، توریستی و ورزشی گنج نامه همدان اضافه کرد: همدان می تواند آزمونه گردشگری در غرب کشور شود با این توصیف که این استان پنج شب مهمان و مسافر را در خود نگه دارد تا از این محل گردشگر به کرمانشاه، سنندج و خرم آباد عزیمت کند.

وی اظهار داشت: نصب ۱۰ تا ۱۵ تابلو در مسیر های ورودی همدان می تواند ظرفیت های گردشگری این استان را حتی برای رانندگان بین شهری معرفی کند تا آنها بتوانند مسافران را راهنمایی کنند.

عضو هیات مدیره مناطق نمونه گردشگری کشور با بیان اینکه همدان ایستگاه اطلاع رسانی ندارد گفت: باید با دایر کردن این مکان زمینه مراجعه گردشگران به این ایستگاه ها و دریافت اطلاعات مورد نیاز در زمینه ظرفیت های گردشگری، مسیرها و دیگر اطلاعات مورد نیاز مسافران را فراهم کرد.

ترابیان یادآوری کرد: هنگامی که امیر خجسته نماینده کنونی مردم همدان در مجلس شورای اسلامی عضو شورای شهر همدان بود یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برای دایر کردن سه ایستگاه اطلاع رسانی مصوب شد با این وجود اما این اعتبار اختصاص نیافت.

وی خواستار افزایش روحیه مطالبه گری برای دستیابی به هدف شد و گفت: کسب و کار در همدان ضعیف است یعنی نمی توان از بیرون تولید ثروت کرد؛ موقعی می توان ادعا کرد که اقتصاد خوب داریم که بتوان از خارج استان یا کشور تولید ثروت کرد.

عضو هیات مدیره مناطق نمونه گردشگری کشور با بیان اینکه صنعتی نبودن همدان و حفظ ماهیت بکر آن خوشایند است گفت: گردشگری صنعت سوم جهان به شمار می رود که روز به روز توجه به این صنعت مهم و تاثیر گذار بیشتر می شود.

ترابیان با ذکر برخی از مشکلات حوزه گردشگری تاکید کرد: رفع این قبیل مشکلات نیاز به صرف بودجه ندارد بلکه با مطالبه گری، برنامه ریزی دقیق، درایت و مدیریت می توان این موانع را کنار زد.

رئیس هیات مدیره مجتمع تفریحی، توریستی، ورزشی گنج نامه همدان، غار علیصدر را برند همدان دانست و گفت: سالانه ۷۰۰ هزار مسافر از این غار بازدید می کنند اما پنج درصد این میزان مسافر در دیگر اماکن گردشگری

و توریستی این استان حضور می یابند.

ترابیان اظهار داشت: هم اینک دهکده تفریحی گنجنامه با ۳۰ درصد ظرفیت فعال است و تا پایان شهریور می توان این وضعیت را حفظ کند چرا که در کنار پرداخت ماهانه سه میلیارد ریال قسط و افزایش پلکانی آن به ۴.۵ میلیارد ریال، دیگر تکلیفی همچون پرداخت حقوق، بیمه، مالیات و تامین قطعات تله کابین با قیمت های گزاف را نیز بر عهده دارد.

دهکده تفریحی توریستی گنج نامه همدان واقع در دامنه کوهستان الوند، منزلگاه بهشتی گردشگران داخلی و خارجی محسوب می شود.

۲۰۸۷/۷۵۲۶