دکه های اغذیه فروش خیابان تاریخی سی تیر طی روزهای سه شنبه و چهارشنبه هفته جاری پلمب شدند که جزییات آن را از طریق گزارش قبلی خبرگزاری جمهوری اسلامی در لینک خبر ایرنا می توانید مطالعه کنید.
پلمب اغذیه فروشی های سی تیر توسط اتحادیه اغذیه فروشان و به دلیل آنچه نداشتن مجوز اعلام شده انجام گرفته بود.
خیابان سنگفرش شده سی تیر که در قلب تاریخ شهر تهران قرار دارد از خیابان امام خمینی(ره) یا سپه شروع می شود و تا نوفل لوشاتو امتداد دارد که بسیاری از آثار و خانه های تاریخی، موزه ها و کلیساها را در دل خود جا داده است.
این خیابان یکی از مراکز مهم حیات شبانه پایتخت به شمار میرود که با استقبال کننده بسیاری مواجه است و تعدادی از غرفه های اغذیه فروشی در کنار برخی دیگر غرفه ها مانند کتاب فروشی و صنایع دستی در آن فعالیت دارند.
از جمله دلایلی که اتحادیه اغذیه فروشی ها برای پیگیری پلمب این واحدها آورده بود، نداشتن سند مالکیت و مالکیت ثبتی است؛ در حالی که مجری این گذر و شهرداری تهران می گویند این دکه ها در گوشه ای از کنار خیابان مستقر شده اند و امکان داشتن سند برای آنها چگونه وجود داشته باشد؟
طرح حیات شبانه در گذر خیابان سی تیر از چند سال گذشته به همت شهرداری و با همکاری سایر نهادهای متولی از جمله نیروی انتظامی انجام شده است.
شهرداری تهران از پلمب این اغذیه فروشان بشدت انتقاد کرده بود.
مشاهدات خبرنگار ایرنا از سی تیر
به دنبال انتشار گزارش ها مربوط به پلمب دکه های اغذیه فروشی های سی تیر خبرنگار ایرنا دیشب(پنجشنبه شب) که از جمله زمان های شلوغ این خیابان به شمار می رود به این محل رفت تا در جریان وضعیت آن پس از پلمب قرار گیرد که مشاهده کرد دکه های اغذیه فروشی باز و فعال، خیابان شلوغ و استقبال شهروندان نیز مثل گذشته گسترده است.
زمان بازشدن مجدد دکه های اغذیه فروشی سی تیر ظهر دیروز(پنجشنبه) اعلام شد.
استقبال شهروندان به غیر از اغذیه فروشی ها از دیگر دکه ها مثل فالوده و بستنی فروشی، کتاب فروشی و حتی جشنواره تابستانه گذر سی تیر هم گسترده بود.
در اواسط خیابان سی تیر، درست مقابل در غربی وزارت امور خارجه، یکی از ملک ها که گفته شد مدرسه بوده، به روی مردم باز شده و با استقرار بخش های مختلف شهربازی برای بازی کودکان، حتی بزرگسالان نیز با شور و نشاط مشغول استفاده از این وسایل ( پرش از ارتفاع، قایق سواری کودکان، بازی های رایانه ای چند بعدی و ...) بودند.
جزییات پیگیری ها برای فک پلمب
در این زمینه خبرنگار ایرنا به دنبال جزییات بازگشایی دکه های اغذیه فروشی بود که به سراغ مجری و پیمانکار گذر سی تیر رفت؛ فرزاد مختاری توضیح داد: با پیگیری شهرداری منطقه ۱۲ با اداره اماکن مقرر شد مهلت یک ماهه برای پیگیری کارها و اخذ مجوز داده شد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا اخذ مجوز باید از اتحادیه اغذیه فروشان باشد افزود: در نهایت این کار باید از طریق اتحادیه اغذیه فروشان اتفاق بیفتد چون این واحدها زیرمجموعه این صنف محسوب می شوند.
مختاری درخصوص بهداشت اغذیه فروشان سی تیر نیز که از جمله موارد محل بحث اتحادیه اعلام شده اظهارداشت: نسبت به بهداشت این واحدها بسیار حساس هستیم و در این راستا با خانه سلامت قراردادی منعقد شده است.
وی اظهار امیدواری کرد که با همکاری اتحادیه و دیگر متولیان، فعالیت ها در گذر سی تیر که طی چند سال اخیر به محل مراجعه شهروندان تبدیل و در خلال آن اشتغالزایی مناسبی هم برای برای ۸۰۰ نفر مستقیم و غیرمستقیم ایجاد شده است بدون مشکل به جریان معمول خود بیفتد.
تهرام// ۹۳۵۳/ ۱۰۰۸