تهران- ایرنا- مدیرکل دفتر حقوقی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه های کشور ۵۰ ضابط قضایی برای ورود به کشف جرم در پایان نامه های تقلبی معرفی کردند.

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مدتی قبل فراخوانی به دانشگاه ها داد تا یک کارشناس به عنوان ضابط قضایی معرفی کنند.
پس از ارسال لیست کامل این اشخاص، دادستانی برای آنها دورهای آموزشی برگزار و کارت ضابط قضایی صادر می کند و ارائه گزارش ضابطان قضایی دانشگاه ها درمورد تقلب علمی به دادستانی در حکم گزارش مامور قضایی ارزش دارد.
این ضابطان در تمام دانشگاه های کشور فعال می شوند و این بار معرفی ضابطان قضایی محدود به تهران و چند شهر بزرگ نیست، بلکه تمام دانشگاه های زیرمجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری باید ضابط خود را به وزارت علوم معرفی کنند.
«حسین آقابابایی» روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا در مورد آخرین وضعیت فعالیت این ضابطان در دانشگاه ها اظهارداشت: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پیش از این به دانشگاه ها تاکید کرده بود افراد مورد وثوق روسا که در زمینه حقوقی سررشته دارند را به عنوان ضابط به وزارتخانه معرفی کند.
وی افزود: ۵۰ نفر به عنوان ضابطان دانشگاه ها در تهران و دانشگاه های مادر ۳۰ استان کشور به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری معرفی شدند.
مدیرکل دفتر حقوقی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یادآور شد: اسامی این ضابطان به دادستانی کل کشور به منظور برگزاری جلسات توجیهی برای آنها اسال شد و منتظر برگزاری این جلسه هستیم.
آقابابایی درمورد صدور کارت ضابط برای این افراد خاطرنشان کرد: ضابطان قضایی با دریافت کارت می توانند در هر قسمت از دانشگاه که کشف جرمی در خصوص پایان نامه رخ می دهد بدون مشکل قضایی وارد شوند.