رئیس پژوهشکده انرژی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه اقتصاد مقاومتی یعنی آن اقتصادی که در شرایط فشار، در شرایط تحریم، دشمنیها و خصومتهای شدید میتواند تعیینکننده رشد و شکوفایی کشور باشد افزود: در همین راستا و با توجه به رسالت دانشگاه مبنی بر رفع مشکلات جامعه و ارتباطات موثر بین صنعت و دانشگاه، محققان پژوهشکده انرژی با همکاری متخصصان شرکت کرمان خودرو، اقدام به رفع عیب و بهینهسازی قطعات گیربکسهای اتوماتیک (CVT ) خودروهای ساخت شرکت کرمان موتور کردند.
سیدمحمدحجت محمدی با بیان اینکه تحریمها مانع تامین به موقع قطعات گیربکس خودروها بوده است تصریح کرد: محققین پژوهشکده توانستند با بررسی قطعات معیوب به تکنولوژی ساخت این قطعات دست یافته و علاوه بر بهبود کیفیت و بهینهسازی عملکرد، موجب صرفهجویی ارزی و رونق تولید نیز شوند.
وی ادامه داد: شرکت کرمان خودرو نیز در راستای تقویت همکاری با دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته و به منظور تکمیل و تجهیز آزمایشگاه سوخت و احتراق این پژوهشکده، تعدادی موتور از محصولات این شرکت را در اختیار پژوهشکده قرار داده است.
رئیس پژوهشکده انرژی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان تصریح کرد: پس از تکمیل و بهرهبرداری از آزمایشگاه مذکور، این پژوهشکده آمادگی خواهد داشت که خدمات آزمایشگاهی و پژوهشی متنوعی را در اختیار آن شرکت قرار دهد که از جمله این خدمات آزمایشگاهی میتوان به اندازهگیری توان و گشتاور موتور، آنالیز فرآیند احتراق و تحلیل ترمواکونومیکی سیکلهای تولید توان اشاره کرد.
محمدی خاطرنشان کرد: در شرایط کنونیِ جامعه، دانشگاهها در راستای اهداف اقتصاد مقاومتی نقش موثری در رفع موانع و مشکلات صنعت و جامعه خواهند داشت.
وی با قدردانی از عزم دفتر منطقهای شرکت کرمان موتور در استفاده از دانش بومی و حمایت از تحقیقات دانشگاهی، ابراز امیدواری کرد که این همکاریها در آینده گسترش بیشتری خواهد داشت.
۹۸۹۵/ ۵۰۵۴