به گزارش ایرنا زارع در حاشیه این بازدید در جمع خبرنگاران اظهار داشت: باید با تعامل مسئولان محلی و مدیران کل استانی، مشکل تأمین مصالح باقیمانده این راه رفع شود.
وی افزود: این پروژه از سال ۹۵ آغاز شده و تا امروز ۷۵درصد پیشرفت فیزیکی داشته بر این اساس باید هرچه سریع تر به اتمام برسد.
وی ادامه داد: باید نظارت مستمر و بررسیهای فنی به جد در دستور کار باشد تا پروژههای عمرانی با کیفیت مناسب و مطلوب انجام گیرد.
سرپرست استانداری گیلان تصریح کرد: لازم است با پیگیریهای معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری، اقدامات مدیران دستگاههای اجرایی، تلاش پیمانکاران و البته با نظارت ناظران و کارفرما این طرح ها در زمان پیشبینی شده به بهرهبرداری برسند.
وی با اشاره به اینکه یکی از مهترین مشکلات پروژههای عمرانی در همه شهرستانهای استان تأمین مصالح است خاطر نشان کرد: برای هر پروژه در شهرستانها با مدیریت فرماندار و همکاری دستگاههای اجرایی ذیربط از جمله منابع طبیعی و سازمان حفاظت محیط زیست ، تلاش برای حل آنها صورت پذیرد.
پروژه چهار بانده کردن شلمان به املش با پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی در فاز اول از شلمان به شیخ آباد که با پیشرفت ۱۰۰ درصدی، فاز دوم از املش به استادکلایه با پیشرفت ۸۰ درصدی میباشد که اعتبار هزینه شده تاکنون به مبلغ ۱۳ میلیارد و ۲۶۰ میلیون تومان است.
سرپرست استانداری گیلان همچنین از کارخانه معدن میکا بازدید کرد. این کارخانه با ۴۵ هزار تن تولید مواد معدنی و فرآوری آن به مواد ورمیوکلیت که کاربردهای متنوعی در کشاورزی، ساختمانسازی، تأسیسات، صنعت خودرو و غیره دارد و همچنین مواد ضدحریق برای پالایشگاهها و پتروشیمی- عایقبندی ساختمانهای بزرگ و بیمارستانها را تولید میکند.
اسدالله عباسی نماینده مردم شهرستان های املش و رودسر در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: قرار بود یک لاین (خط) باقیمانده راه املش به شلمان تا مهرماه امسال آماده و تکمیل شود ولی با روند کنونی، محقق نخواهد شد.
وی ادامه داد: مصالحی که برای تکمیل این راه پیشنهاد می شود، هزینه ای بالا دارد درصورتیکه در منطقه املش منابع تأمین مصالح موجود و لازم است برای این مهم، همکاری های مناسب صورت گیرد.
عادلی از مدیران راه و شهرسازی گیلان نیز گفت: برای خاک ریزی این راه نیاز به ۲۰۰ هزار متر مکعب خاک لازم است و پیش بینی اعتبار اولیه برای تکمیل این راه ۱۳ میلیارد تومان بود که تاکنون برای تکمیل چهار و یک دهم کیلومتر، هشت و شش دهم میلیارد تومان هزینه شده و دو فاز آن به بهره برداری رسیده است.
یونس محمودی فرماندار شهرستان املش نیز گفت: دو منبع تأمین مصالح یکی در روستای پیلدره و دیگری در روستای پیلجه از توابع بخش مرکزی می توانند با دریافت مجوز از نهادهای ذیصلاح، رفع کننده مشکل این پروژه ارتباطی باشند.
شهرستان املش با دو بخش مرکزی و رانکوه در ۷۰ کیلومتری شرق مرکز استان گیلان واقع است.
۷۲۹۱/۲۰۰۷/