محمدحسین صفار هرندی روز یکشنبه در همایش گام دوم انقلاب اسلامی در بیرجند افزود: انقلاب اسلامی ایران به اعتقاد ما کارآمد بوده چون دشمن هم به این کارآمدی و موفقیت اعتراف میکند.
وی اظهار داشت: مشکل وقتی ظهور میکند که به جای اینکه کمبودها را در رفتار خود جستوجو کنند، آن را به انقلاب نسبت میدهند اما وقتی درست به نسخه انقلاب عمل شود، جواب میدهد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: مملکتی که بیش از ۵۰ درصد مردم آن قبل انقلاب بی سواد بودند، امروز ۵۰ درصد مردم تحصیلات عالیه دارند و میزان بی سوادی به سقف کمتر از ۱۰ درصد رسیده است.
وی افزود: وقتی هواپیمای دشمن را به دلیل تجاوز به آسمان خود هدف قرار دادیم به واسطه تصویری که از هیبت جمهوری اسلامی و عواقب درگیری با ما در ذهن دشمن نقش بسته است، واکنش نشان نمیدهند زیرا محاسبه می کند که اگر وارد جنگی با ایران شود حاصل این است که روز نخست این جنگ ۲۰ هزار کشته آمریکایی خواهند داشت.
صفار هرندی اظهار داشت: وقتی جان بولتن عربده می زد که چرا نمی جنگید، فرماندهان نظامی به او می گفتند که ایران مثل دیگر کشورها نیست و اگر روزی وارد جنگ با ایران شویم در روز نخست جنگ ۲۰ هزار تابوت باید آماده کرده باشی.
وی گفت: ایران ابرقدرت است و این حرف پوتین است که گفت من شما را ابرقدرت می دانم چون شما توانایی دارید منویات خود را بر زبان مردمی که هزاران کیلومتر آن طرف دنیا زندگی می کنند، جاری کنید.
وی اضافه کرد: آمریکا عصبانی است چون حوزه های نفوذش از چنگ او خارج می شوند و الان یمن، لبنان،سوریه، لیبی و... خارج شده اند که به دیگر جاها تسری می یابد و در ۴۰ سال آینده هم باید این مسیر را ادامه دهیم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: عربستان برای امنیت خود باید به آمریکا پول بدهد تا زنده بماند و این زندگی بسیار بد است.
وی افزود: اگر گام دوم را بخواهیم با اقتدار برداریم باید جای پای خود را در گام اول محکم کرده باشیم و گام اول را باید تبیین کنیم زیرا مقام معظم رهبری هم در شروع بیانیه خود جریان انقلاب را تبیین و دستاوردهای انقلاب را بیان کردند.
صفار هرندی گفت: ۴۰ سال از دوران تاسیس جمهوری اسلامی می گذرد و فضای غالب تفاوتی با ابتدا ندارد اما مسیر حکمرانی در میان کسانی که منتخب مردم هستند فرق می کند چون گاهی مردم گروهی را انتخاب کردند که تمایلاتشان به سمت بازار است و گاهی معتقد به اقتصاد بسته جامعهگرا هستند و گروهی قصد دارند بین سرنوشت کشور و نظام جهانی پیوند بزنند اما همه اینها در منظومه انقلاب و تفکر اولیه حرکت میکند.
وی بیان کرد: اگر کسی بخواهد روی گام اول انقلاب صحبت کند باید به تفاوت انقلاب اسلامی با دیگر انقلابها توجه کند تا نتیجه گیریهای درست حاصل شود و در باب فاصله میان آرمانهای اولیه با آنچه به عنوان واقعیت موجود باید توجه شود.
وی گفت: از ابتدای انقلاب گفته ایم که میخواهیم مستضعفان و مظلومان به حقوق خود برسند و گاهی اهتمام بیشتری بوده و در مقطعی بر حسب بی سلیقگیها این امر کمتر رخ میدهد اما آرمان حمایت از مستضعفان و محرومان هیچ وقت به عنوان یک تابلو از دید نیروهای انقلابی کنار نرفته است.
۷۵۵۹*۳۰۲۸