شهرکرد- ایرنا- استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به نقش سازمان های مردم نهاد در بین جوانان گفت: سازمان‌های مردم نهاد برای ترویج ازدواج آسان و کاهش طلاق مشارکت کنند.

اقبال عباسی شامگاه یکشنبه در ستاد ساماندهی امور جوانان چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: افزایش مطالعه، درک منویات جوانان، ارتقای وضعیت تحقیق و پژوهش و بهره‌مندی از نتایج آن می‌تواند در افزایش اشتغال و کاهش نرخ طلاق مؤثر باشد.
وی افزود: نبود درک متقابل، فرهنگ متفاوت و سایر عوامل مشکل‌زا در زندگی مشترک زوجین باید بررسی و در راستای رفع آن برنامه‌ریزی و اقدام لازم صورت گیرد.
عباسی یادآور شد: آموزش، هدایت و فرهنگ‌سازی در راستای تقویت فرهنگ ازدواج و پیشگیری از طلاق بین زوج‌ها جزو برنامه‌های اولویت‌داردستگاه‌های اجرایی مرتبط باشد.
رئیس ستاد ساماندهی امور جوانان چهارمحال و بختیاری اظهار داشت:مشکل این بخش با همکاری و مشارکت بخش خصوصی شناسایی و در راستای رفع مشکلات و تقویت مزیت‌ها و پتانسیل‌ها برنامه‌ریزی لازم صورت گیرد.
وی گفت: تسهیل در پرداخت وام‌های ازدواج جوانان و همچنین بررسی روند هزینه‌کرد اعتبارات اختصاصی به بهزیستی در خصوص ترویج ازدواج و کاهش طلاق ضرورت دارد.
عباسی تاکید کرد: بخش خصوصی، مسئولان دولتی را در زمینه آموزش و فرهنگسازی ازدواج‌های موفق و آسان کمک کنند.
وی سازمان‌های مردمنهاد را داری نقش مهم و مؤثری در تقویت فرهنگ ازدواج آسان و تقبیح طلاق دانست و افزود: جلب و جذب کمک‌های خیری برای افزایش ازدواج مورد توجه مسئولان دولتی و فعالان بخش خصوصی باشد.
مدیرکل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری نیز گفت: همزمان با هفته ازدواج ۳۰۰ برنامه مرتبط با ازدواج در استان انجام می‌شود.
حمید کریمی تصریح کرد: ترویج ازدواج آسان، پیشگیری از طلاق و ارائه آموزش‌های مرتبط با زندگی موفق به زوجین جزو مهمترین برنامه‌های اداره کل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری است.
معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری نیز گفت: براساس نتایج سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵ از مجموع ۹۴۷ هزار و ۷۶۳ نفر جمعیت این استان ۳۰۶ هزار و ۶۱۳ نفر برابر ۳۲.۳ درصد جوان هستند.
طهماسب شیروانی تاکید کرد: چهارمحال و بختیاری رتبه ۱۳ کشور در برخورداری از جمعیت جوان را دارد.
وی یادآور شد: شهرستان لردگان با ۳۶.۴ درصد جمعیت جوان به عنوان جوان‌ترین شهرستان چهارمحال و بختیاری محسوب می‌شود.
شیروانی تصریح کرد: میانگین سنی ازدواج چهارمحال و بختیاری در سال گذشته ۲۶.۹۱ سال و میانگین سنی طلاق در این مدت ۳۲.۲۵ سال بوده است و  سال گذشته ۷ هزار و ۳۳۴ واقعه طلاق و یکهزار و ۴۲۴ واقعه طلاق در چهارمحال و بختیاری ثبت شد.
معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری گفت: نسبت طلاق به ازدواج استان در سال گذشته ۱۹.۴ درصد و در کشور ۳۱.۷ درصد بود و  سال گذشته از مجموع ۱۲ هزار و ۳ زوج متقاضی تسهیلات ازدواج در چهارمحال و بختیاری ۹۵ درصد برابر ۱۱ هزار و ۲۷۹ نفر توانستند وام خود را دریافت کنند.
شیروانی افزود: در بهار امسال ۵ هزار و ۳۸۶ متقاضی تسهیلات ازدواحج در چهارمحال و بختیاری وجود داشت که از این تعداد ۳ هزار و ۴۱ نفر وام خود را دریافت کردند.
به گزارش ایرنا، یکم تا هفتم ذی‌الحجه برابر با ۱۲ تا ۱۸ مرداد به نام هفته ازدواج و  یکم ذی‌حجه برابر با سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) به نام روز ازدواج نامگذاری شده است.
۲۰۹۷/۷۳۶۲