سرهنگ مسعود قانعی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بر اساس ضوابط و قانون حمل ونقل جادهای برون شهری،ایاب و ذهاب مسافر صرفا باید با ناوگان حمل ونقل عمومی تحت پوشش شرکتهای حمل و نقل مسافربری برون شهری با بغل نویسی و اخذ صورت وضعیت انجام گیرد.
وی ادامه داد: متاسفانه برخی از مراکز دولتی بدون در نظر گرفتن این مجموعه ضوابط، اقدام به برقراری سرویسهای مسافرتی و اردوهای دانش آموزی با ناوگان حمل و نقل غیر استاندارد و راننده فاقد شرایط مینمایند.
فرمانده پلیس راه یزد اظهار داشت: طبق مقررات، ماموران پلیس راه مکلف هستند از تردد ناوگان مسافربری فاقد شرایط و بدون صورت وضعیت ممانعت کنند.
قانعی گفت: اگر همه مردم و مسئولان به وظایف قانونی هنگام هنگام سفر و برگزاری اردوها طبق مقررات اقدام کنند شاهد پیشگیری از حوادث و بروز تصادفات و خسارتهای مالی و جانی خواهیم بود.
به گفته وی، خستگی ، خواب آلودگی، توجه نکردن به جلو، صحبت با تلفن همراه و یا مشغول شدن به مسائلی چون روشن کردن رادیو یا خوردن و آشامیدن و. … منجر به واژگونی خودرو میشود.
رییس پلیس راه استان یزد از کسب رتبه دوم کاهش تلفات جادهای این استان در سطح کشور در سال ۹۷ در مقایسه با سال ۹۶ خبر داد.
قانعی خاطر نشان کرد: در این مدت با ۱۷.۵ درصد کاهش تلفات جان باختگان جادها، رتبه دوم کشور را به دست آورد که در نوع خود در این استان، بی سابقه بوده است.
روزانه حدود ۴۰۰ هزار دستگاه خودرو در جادههای برون شهری استان رفت و آمد میکنند.
استان یزد با یک میلیون و ۱۸۰هزار نفر جمعیت در مرکز جغرافیایی ایران و مسیر شمال به جنوب کشور قرار دارد .
۷۵۳۶/ ۶۱۹۷